+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő

2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
“A napelemek a Nap fényét alakítják át egyenárammá, amit egy áramátalakító készülék, az úgy nevezett inverter alakít át, a háztartásunkban is felhasználható váltóárammá.”

Az áramot az energiaszolgáltató hálózatába tápláljuk be, és onnan vesszük vissza amikor a napelem rendszerünk nem, vagy kevesebbet termel (pl. éjszaka, vagy télen). Az energiaszolgáltatóval az elszámolás éves szinten történik egy oda-vissza mérő villanyóra segítségével. Sokan azt gondolják, hogy a napelem rendszerek telepítése nem éri meg, hogy soha nem térül meg, pedig a napelem rendszerek megtérülése, támogatások nélkül 8-10 év. A napelem rendszerek megtérülése szempontjából fontos szerepet játszik a tető tájolása és árnyékmentessége, és hogy a napelem rendszerünk milyen beépített tartalommal rendelkezik. A minőségi, magas hatásfokú napelem modulokból és inverterből álló napelem rendszerek megtérülési ideje gyorsabb, mivel több áramot termelnek. A napelem rendszerek lelke az inverter, ami átalakítja az áramot, így itt is fontos, hogy minél magasabb hatásfokon működjön, ezáltal kevesebb áram vész kárba. Ezért a napelem rendszerek tervezésekor nem érdemes spórolnunk azon, hogy nem minőségi termékeket választunk.