+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

5,34kWp napelem rendszer telepítés Ásotthalom

5,34kWp napelem rendszer telepítés Ásotthalom
5,34kWp napelem rendszer telepítés Ásotthalom
5,34kWp napelem rendszer telepítés Ásotthalom
“Ha a házunk nem alkalmas a napelem rendszer telepítéséhez, akkor a kertbe, földi tartószerkezettel is kivitelezhető a napelem szerelés.”

Ha a házunk nem alkalmas a napelem rendszer telepítéséhez, akkor a kertbe, földi tartószerkezettel is kivitelezhető a napelem szerelés. A napelemet elektromos áram termeléséhez alkalmazzuk. A Napból származó elektromágneses sugárzást közvetlenül villamos energiává alakítja át. A napelem panelok által megtermelt egyenáramot egy inverteren keresztül váltóárammá alakítjuk át, ami már közvetlenül felhasználható bármilyen hétköznap váltóárammal működő berendezés üzemelésére. Az invertert áram átalakításra használjuk. Szoros kelléke a napelem rendszerek alkalmazásának. A megfelelő nagyságú napelem rendszerhez megfelelő teljesítményű invertert kell hozzá választani. Hálózatra visszatápláló napelem rendszer esetén rendszerengedélyes inverterrel kell rendelkezni, és a szolgáltató igényeinek megfelelően szakemberrel kialakítani a rákötési lehetőséget. A hálózatra kap­csoltaktól a helyi hálózat üzemeltetője köteles átvenni a saját napelemünkkel megtermelt villamos energiát. Ez azért előnyös, mert így a napközben megtermelt áramot felveszi a villamos hálózat, tehát nem kell a tárolásá­ra szolgáló akkumulátorokról külön gondos­kodnunk, míg a reggeli és esti fő fogyasztási időszakokban akkor is lesz elegendő áramunk, ha saját napelemünk épp nem termel eleget.