+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő

6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
“A napelem rendszerek kivitelezésekor a leghosszabb időt az ügyintézés viszi el, maga a napelem rendszer kivitelezése csak egy napot vesz igénybe, egy családi ház éves áramfogyasztását biztosító napelem rendszer esetében.”

A napelem rendszerek kivitelezésekor a leghosszabb időt az ügyintézés viszi el, maga a napelem rendszer kivitelezése csak egy napot vesz igénybe, egy családi ház éves áramfogyasztását biztosító napelem rendszer esetében. A napelem rendszerek kivitelezését teljes körű ügyintézéssel vállaljuk. Ebben benne van az ingyenes helyszíni felmérés, ami nagyon fontos a napelem rendszer tervezése, és kivitelezése szempontjából. A helyszíni felmérés derül ki, hogy az ön ingatlanja alkalmas-e arra, hogy napelem rendszert telepítsenek rá. A teljes körű ügyintézés során vállaljuk a területileg illetékes szolgáltató felé a szükséges dokumentumok elkészítését. Villamos mérnökünk elkészíti a csatlakozási tervdokumentációt, és ha ez a szolgáltatótól elfogadásra kerül, akkor önnel egyeztetve kitűzünk egy napot a napelem rendszer telepítésére. A napelem rendszer kivitelezéssel a kollégáink egy nap alatt végeznek, és a kivitelezési területet feltakarítva hagyják el. A napelem rendszer kivitelezés után a cégünk részéről megtörténik a készre jelentés az energiaszolgáltató felé. Ez után szerelik fel önnek az oda-vissza számláló órát és kötik meg önnel az új szerződést. Innentől már csak sok napsütéses órára van szükségünk :)