+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

8,88kWp napelem rendszer telepítés Budapest

8,88kWp napelem rendszer telepítés Budapest
8,88kWp napelem rendszer telepítés Budapest
8,88kWp napelem rendszer telepítés Budapest
“A környezet tudatos életünk megkerülhetetlen velejárója, hogy keressük a megoldásokat otthonaink és intézményeink energiafelhasználásának korszerűsítésére, és mi lehetne tökéletesebb megoldás céljaink elérésére egy olyan berendezésnél, amely a napsugarak energiájából biztosítja a villamos áramot úgy, hogy működése semmilyen káros anyag kibocsátással nem jár?”

A napelem rendszerek a kifogyhatatlan, ingyenes, megújuló és biztonságos napenergiából biztosítják Önnek a villamos áramot. Működésük nem jár káros anyag kibocsátással. A napelemek élettartama több évtized, a gyártók még 25 év után is garantálják a teljesítményüket. A napelem rendszer könnyen telepíthető, nincs karbantartás igénye, nincsenek kopó mozgó alkatrészek amik elromolhatnak, így egyszeri befektetéssel, plusz karbantartási költségek nélkül termel áramot háztartásunk számára. A napelem rendszer pontosan méretezhető az Ön fogyasztásához, így telepítésével örökre megszabadul villanyszámlájától.