Épületenergetikai fejlesztési pályázat mikro-, kis- és középvállalatoknak

Itt a kiváló lehetőség a kis- és középvállalatok részére, hiszen komoly fejlesztésekhez nyújtott támogatás határidejét hosszabbították meg. Természetesen, mint minden pályázati lehetőség esetében, itt is kötve van pár kritérium.

Vegye kezébe a jövőjét velünk!

Itt a kiváló lehetőség a kis- és középvállalatok részére, hiszen komoly fejlesztésekhez nyújtott támogatás határidejét hosszabbították meg. Természetesen, mint minden pályázati lehetőség esetében, itt is kötve van pár kritérium, aminek meg kell felelni, ha valaki energetikai fejlesztését támogatással valósítaná meg.

GINOP-4.1.4-19

A GINOP-4.1.4-19 névre keresztelt pályázat célja elsősorban az, hogy olyan mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújtson segítséget, akik megújuló energiával kívánják fejleszteni vállalkozásuk energiahatékonyságát épületenergetikai szempontból. Maga a támogatás egy vissza nem térítendő összeget biztosít, melynek mértéke 55% intenzitású lehet, míg maga az igényelhető támogatás 3-100 millió Ft. Eredeti határideje 2019. november 11.-től 2020. január 15-ig volt nyitva, ám újra elérhetővé tették a forrást.

A pályázat útján támogatható tevékenységek mind a megújuló energiaforrás kiépítését és azok nyomán létrejövő energiatakarékosság növelését célzott segíteni, melyekhez a pályázat támogatásából nyert összeg napelemekre, napkollektorra, korszerű kazánrendszer kiépítésére, hőszivattyú rendszerre fordíthatók, de nyílászárók cseréjére, hővédelem különféle formáira és melegvíz rendszer korszerűsítésre is igénybe vehetők.

Kik veheti igénybe?

A pályázatot olyan vállalkozások vehetik igénybe, melyeket 2019. január 1. előtt alapítottak, úgy, hogy abban az évben legalább 1 fő statisztikai létszám jelen volt, jelenleg azonban ez nem haladja meg a 249 főt. Feltétel még a kettős könyvvitel és a magyarországi székhely. Jogi cégforma szerint igényelhet Kft., Bt., Egyéni cég, vagy egyéni vállalkozó.

Amennyiben pályázna, de biztosra szeretne menni, forduljon hozzánk bizalommal! Amellett, hogy tapasztalt pályázatíróink sikerre viszik pályázatát, a projekt megvalósítását is elvégezzük! Intézzen mindent egy helyen!

Amennyiben kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal! Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (25) 748 000 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk a info@pentelesolar.hu e-mail címre.

Ajánlatkérés