+36 (25) 748 748

A 0%-os hitel, más néven visszatérítendő támogatás

A 0%-os hitel néven híressé vált támogatás abban segít, hogy az emberek kényelmes terhekkel tudják megvalósítani korszerűsítési terveiket, amely valljuk be, a jelen gazdasági körülmények között nehéz és embert próbáló feladat.

A korszerűtlen ingatlanok fenntartása nagy összegeket von el a családi kasszából, ennek eredménye az, hogy az emberek nem, vagy csak nagy lemondások és áldozatok árán tudnak annyit összespórolni, hogy megvalósítsák korszerűsítési terveiket, amelyeknek köszönhetően havi kiadásaik mérséklődni tudnának. Amikor végképp elfogy a türelmük, akkor jönnek a drága, kereskedelmi bankok által kínált hitelek, amelyek veszélyeit az ember nem minden élethelyzetben mérlegeli megfelelően.

Erre kínál megoldást ez a támogatási forma, amely bár visszatérítendő, azonban kamatmentes lehetőséget biztosít arra, hogy ne hosszú évekig spóroljunk álmainkra, hanem a kamatmentes hitel segítségével azonnal neki tudjunk állni terveink megvalósításának. 

Mire fordítható?

A kamatmentes hitel összege felhasználható a teljesség igénye nélkül, energetikai felújításokra, mint például a megújuló energiaforrások bevezetése költségeink és a környezetszennyezés csökkentésének céljából, mint például napelem, napkollektor, hőszivattyú, brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítésére, de emellett külső-belső hőszigetelésre, hővédelem kialakítására, hővisszanyerő korszerűsítésekre vagy meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos fejlesztéseire, átalakítására.

Ki veheti igénybe?

Minden olyan nagykorú, cselekvőképes magánszemély igénybe veheti ezt a támogatási formát, aki magyar állampolgár, vagy legalább egy éve magyar lakcímmel rendelkező személy és rendelkezik magyar adószámmal. Emellett elengedhetetlen, hogy a korszerűsíteni kívánt ingatlannak minimum résztulajdonosa legyen, amely lakóingatlan, ahol a támogatást kérő életvitelszerűen tartózkodik, vagy él.

Ki nem veheti igénybe?

A kamatmentes hitelt nem veheti igénybe olyan magánszemély, aki negatív adósként szerepel a KRH nyilvántartásában, akinek 149.000 Ft fölötti adó- vagy köztartozása van, 60 napot meghaladó közüzemidíj tartozása van, vagy egyéb okok miatt kizárták a támogatási rendszerekből.

Biztosra menne?

Ha azt szeretné, hogy tervei biztosan megvalósuljanak, akkor ne csak a kivitelezést, hanem a hitel részleteit is bízza ránk, hiszen a kamatmentes hitel teljes ügyintézéséhez minden segítséget a rendelkezésére bocsátunk, hogy hiteligénylése minél gyorsabban sikerrel járjon, majd korszerűsítési terveit a pályázat feltételeinek megfelelő módon, rövid határidővel valósítjuk meg. Forduljon hozzánk bizalommal, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (25) 748 748 telefonszámon, vagy üzenjen nekünk a ugyfelszolgalat@innovativnapelem.hu e-mail címre, ahol kérdéseit is felteheti.

Ajánlatkérés

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (25) 748 748 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Kamatmentes visszatérítendő támogatás magánszemélyek részére Kamatmentes visszatérítendő támogatás magánszemélyek részére Kamatmentes visszatérítendő támogatás magánszemélyek részére