Chat with us, powered by LiveChat 8,14kWp napelem rendszer kivitelezés Eger | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

8,14kWp napelem rendszer kivitelezés Eger

8,14kWp napelem rendszer kivitelezés Eger
8,14kWp napelem rendszer kivitelezés Eger
8,14kWp napelem rendszer kivitelezés Eger
“A legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló energiaforrásunk a Nap.”

A Nap sugárzását hasznosíthatjuk napkollektorokkal hőenergiaként, vagy napelemmel villamos energiát állíthatunk elő belőle. A napelem rendszereknek karbantartási igénye szinte nincs. A napelem csendesen teszi a dolgát és termeli az ingyen energiát. Napelemes rendszerek működési élettartama 30-40 év. A napelem rendszer óvja, védi a környezetünket, mert nincs széndioxid és egyéb környezetszennyező gáz kibocsájtás. A jól megtervezett és kivitelezett napelem rendszer teljesen kiváltja a villanyszámláját. Úgy szabadul meg egyszeri beruházással az áramszámlától, hogy még az ingatlana értéke is növekszik.

8 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

8 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

8 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.