Chat with us, powered by LiveChat 12,3kWp napelem rendszer szerelés Érd | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

12,3kWp napelem rendszer szerelés Érd

12,3kWp napelem rendszer szerelés Érd
12,3kWp napelem rendszer szerelés Érd
12,3kWp napelem rendszer szerelés Érd
“1953-ban készítették el az első, ma is használt félvezető alapú napelemekhez hasonló kísérleti eszközt az amerikai Bell laboratóriumban.”

A napelem modulok által előállított egyenáramot az invert alakítja át a háztartásunk számára is felhasználható váltóárammá, az így megtermelt áramot az áramszolgáltató hálózatába tápláljuk be. Ezeket a rendszereket nevezzük hálózatra visszatápláló napelem rendszereknek. Az elszámolás a szolgáltató felé egy oda-vissza mérő villanyóra segítségével történik. Egy jól méretezett napelem rendszer az éves áramfogyasztásához szükséges áramot megtermeli háztartása számára. A hálózatra tápláló napelem rendszer esetében folyamatos a kapcsolódás az energia szolgáltatói hálózatra, így ha éppen nem termel a napelem rendszer, akkor is működnek a villamos berendezések. Sajnos a napelem rendszer nem termel, ha az áramszolgáltató nem tud elektromos áramot szolgáltatni, mert a működése feltétele, hogy AC oldalról és DC oldalról is meg kell kapnia a megfelelő feszültséget, ez biztonsági okokból van így. Az akkumulátoros (szigetüzemű) rendszer esetén az akkumulátor biztosít energiát.

12 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

12 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 42 500 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

12,035 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

42 500 Ft

havi villanyszámla kiváltására

12,035 kWp

29 db SHARP napelem panel

13239 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9399 m3

éves CO2 megtakarítás

55.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.726.000 Ft-tól

12 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.