Chat with us, powered by LiveChat 5,92kWp napelem rendszer telepítés Győrszemere | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer telepítés Győrszemere

5,92kWp napelem rendszer telepítés Győrszemere
5,92kWp napelem rendszer telepítés Győrszemere
5,92kWp napelem rendszer telepítés Győrszemere
“A napelemek elektromos energiát állítanak elő a napsugárzás hatására.”

Ahhoz, hogy a termelt energiát közvetlenül felhasználhassuk vagy visszatáplálhatjuk az elektromos hálózatba, szükségünk van egy inverterre, ami a napelem modulok által megtermelt egyenáramot váltóárammá alakítja át. Ezt az áramot már az elektromos eszközeink is tudják használni, és ezt az áramot már biztonságosan táplálhatjuk be az áramszolgáltató hálózatába. Az elmúlt években nagymértékben csökkent a napelem rendszerek ára, így a nyugati országok mintájára, itthon is kezdenek elterjedni a saját villamos energiafogyasztást fedező napelem rendszerek. Hazánkban a napsütéses órák száma megközelítőleg évi 2100 óra, derült idő esetén a déli órákban a napsugárzás teljesítménye eléri, rövid időre akár meg is haladja az 1000 W/m2 értéket. Ezek nagyon kedvező adatok a magyarországi hálózatra visszatápláló napelem rendszerek telepítése és megtérülése szempontjából.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.