Chat with us, powered by LiveChat 5,55kWp napelem rendszer telepítés Székesfehérvár | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,55kWp napelem rendszer telepítés Székesfehérvár

5,55kWp napelem rendszer telepítés Székesfehérvár
5,55kWp napelem rendszer telepítés Székesfehérvár
5,55kWp napelem rendszer telepítés Székesfehérvár
“A Japán SHARP cég a maga több mint 90 éves történelmével, több területen is a világ legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, de a napelem modulok gyártásában is az élen jár.”

A Japán SHARP cég a maga több mint 90 éves történelmével, több területen is a világ legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, de a napelem modulok gyártásában is az élen jár. Termékeit az űrben keringő műholdaktól kezdve mindenhol használják, és több évtizedes múltja során folyamatosan tökéletesítette a napelemes technológiát. Olyan komoly minőségbiztosítási rendszerrel bír, ami rajta kívül csak nagyon kevés cégről mondható el. Minden futószalagról legördülő napelem modul alapos bevizsgáláson esik át, melyhez mérési jegyzőkönyvek is készülnek. A SHARP 25 éven át tartó teljesítménygaranciát vállal minden napelemére. Ez nem azt jelenti, hogy negyed évszázad múlva a napelem már nem működne. Egyedül annyit jelent, hogy a napelem 25 év után is, minimum 80%-os teljesítményen fog üzemelni, és utána is csak lassan csökken a hatásfoka. Szóval a SHARP napelemek 50-60 év múlva is működik, csak már nem olyan hatásfokkal, mint új korában. Cégünk a kivitelezéseit a SHARP cég napelem moduljaival végzi.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.