Versenyképességet növelő támogatás

A (VTN2020-1) kóddal ellátott támogatás célja az, hogy a koronavírus-járvány következtében veszélybe került vállalkozások számára egy mentőövet biztosítson, ha a vállalkozás bizonyíthatóan a kialakult járványhelyzet miatt jutott bajba.

(VTN2020-1) számú támogatás

A (VTN2020-1) kóddal ellátott támogatás célja az, hogy a koronavírus-járvány következtében veszélybe került vállalkozások számára egy mentőövet biztosítson abban az esetben, ha a vállalkozás bizonyíthatóan a kialakult járványhelyzet miatt került a csőd szélére. Jelen pályázat keretein belül a Magyar Állam kínál egy egyszeri, vissza nem térítendő költségvetési támogatást, mely jelen helyzetben sok vállalkozás számára jelentheti az utolsó esélyt.

Ki pályázhat?

Olyan vállalkozások vehetnek részt a pályázatban, melyek magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező, közép- vagy nagyvállalkozás formájában működő gazdasági tevékenységet folytató társaság besorolás alá tartoznak.

Mivel rengeteg vállalkozás került veszélybe, így a pályázatok feltételeit és kizáró tényezőit úgy állították össze, hogy tényleg azok vehessék igénybe, akik mindent megtettek, de a járvány miatt oly mértékben esett forgalmuk, vagy tevékenységük, melynek köszönhetően veszélybe került vállalkozásuk, valamint munkavállalóik jövője. 

Mire fordítható a támogatás?

A támogatás összege elszámolható a pályázat feltételeinek megfelelve a beruházás megvalósításához szükséges tárgyi ezközök, immateriális javak és beszerzési költségek költségeire. Amennyiben tájékozódna a pályázati kiírás részletes feltételeiről, forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt szakembereink segítenek annak értelmezésében.

Pályázzon vállalkozása jövőjéért!

Amennyiben a vállalkozásában bekövetkezett változások megfelelnek a pályázat feltételeinek, úgy bízza ránk a pályázat megírását, hogy biztosan sikerrel járjon és számításai megvalósuljanak. Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és hagyja, hogy sikerre vigyük terveit!

Ajánlatkérés