+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

Segítünk, hogy a legjobb döntést hozhassa.

Napelemes rendszerünk kivitelezése mindig egy alapos előkészítő munka eredménye, amelynek során számos kérdéssel találkozunk. Ezek közül az egyik legfontosabb a finanszírozás módja, amely szoros kapcsolatban áll a rendszerünk megtérülési idejével is. Állami támogatás felhasználásával a megtérülési időt jelentősen lerövidíthetjük. A jelenleg elérhető két legnépszerűbb az 50%-os otthonfelújítási és a 100%-ban vissza nem térítendő támogatás. A számunkra legmegfelelőbb kiválasztásához el kell döntenünk, hogy olyan napelemes rendszert szeretnénk-e, amely szabadon tervezhető és a későbbiekben akár bővíthető is, tehát nagyobb mozgásteret ad számunkra vagy megelégszünk egy olyan konstrukcióval, amely csak a jelenlegi fogyasztás kiváltását teszi lehetővé.

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában, a legjobb döntés meghozatalában szeretnénk Önnek segíteni a különböző támogatási formákat összehasonlító, Miért éri meg az 50%-os állami támogatás? címú útmutatónkkal, ha pedig további kérdése lenne a finanszírozási lehetőségekkel kapcsolatban, keressen minket telefonon a +36 (25) 748 748 számon, vagy írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@innovativnapelem.hu e-mail címre!

Egyszerű, szaldó elszámolás és tetszőleges rendszerméret

A többlettermelés értékesíthető, gyors megtérülés

Nincs fenntartási kötelezettség, bármikor cserélhető, bővíthető

Feltétele, hogy 25 év alatti gyermek éljen a háztartásban

Ajánlatkérés

Ne felejtse el megjelölni, hogy mikor kereshetjük. Figyelem! A Innovatív Napelem Kft. a központi, +36 (25) 748 748 telefonszámról fogja megkeresni.