+36 (25) 748 748

Egy pályázat a tanyán élőkért

A tanyafejlesztési pályázat egyike azon kevés pályázati lehetőségeknek, amelyek kizárólag a tanyán élőket támogatják, ráadásul nem is akármilyen mértékben, hiszen 95%-os vissza nem térítendő utólagos támogatás nyerhető el, ha az ember megfelel a pályázat feltételeinek, amelyek a következők:

Az igénylő életvitelszerűen a pályázat által támogatott tanyasi térségben él 2019.01.01-et megelőzően és ezt hivatalos dokumentumokkal igazolni tudja, egy olyan tanyán, amely vagy a saját tulajdonát képezi, vagy házastársként, esetleg egyenes ági rokonságban áll a földhivatalban jegyzett tulajdonossal. Ez a 18. életévét betöltött személy kincstári ügyfél-azonosítóval kell, hogy rendelkezzen. 

A kizáró tényezők

Ahogy minden pályázat esetén, jelen esetben is szigorúan vizsgálják, hogy a pályázó ténylegesen megfelel-e a feltételeknek. A pályázatból kizáró tényezők szerint egy tanyáról nem lehetséges több pályázatot benyújtani, valótlan vagy megtévesztő adatokat szolgáltatni. Emellett vizsgálják azt is, hogy a pályázatban foglalt adatok hitelesek és teljes körűek legyenek, amennyiben valamelyik feltétel nem teljesül, akkor az kizáró tényezőként kezelik. Ugyanígy feltétel az is, hogy a fejlesztés tárgyát képező tanya tulajdoni lapján nem szerepelhet végrehajtási jog, valamint az is, hogy ha csak tartózkodási helyként szerepel a tanya a pályázó esetében, akkor a lakóhelye ugyanazon a településen van-e.

A pályázat által támogatható térségek

A pályázat szerinti térségek, amelyek elfogadottak a támogatás igénybevételére: Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Pest megye Ceglédi, Monori (kivéve Gyömrő), Dabasi, Nagykátai, Nagykőrösi és Ráckevei járásainak települései. 

Támogatható tevékenységek - napelemet a tanyákra!

A pályázat által megvalósítandó tevékenységek, amelyek közül legalább egynek teljesülnie kell:

- villamos energia rendszer, vagy villamosenergia-ellátást biztosító fejlesztés, beleértve a megújuló energiával való fejlesztést (pl. napelem, napkollektor)

- kútfúrás, vagy szivattyú kiépítése, amely ivóvíz ellátás céljából történik

- szennyvízkezelést, vagy tisztítást szolgáló rendszer kiépítése

A választható, de önállóan nem támogatható tevékenységek közül elsősorban a meglévő vezetékhálózat rekonstrukcióját és az épületen belüli vízvezeték rendszer kiépítését vagy felújítását emelnénk ki, de emellett számos választható tevékenység támogatható.

Amennyiben a pályázat további részleteiről szeretne bővebb felvilágosítást kérni, vagy pályázna, kérjük, érdeklődjön a további feltételekről ügyfélszolgálatunkon, amelyet a +36 (25) 748 748 telefonszámon érhet el, vagy üzenjen nekünk elérhetőségeink egyikén.

Pályázzon velünk!

Amennyiben sikerre vinné fejlesztési terveit, engedje meg, hogy segítsünk! Tapasztalt pályázatíróink profi szakembek és a fejlesztés kivitelezésében is számíthat ránk, amelyet a pályázat feltételeinek megfelelve, rövid határidővel valósítunk meg, professzionális kivitelezésben. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését! 

Ajánlatkérés
Tanyafejlesztési pályázat Tanyafejlesztési pályázat Tanyafejlesztési pályázat