+36 (25) 748 748

Tanyatulajdonosok, figyelem!

Ismét pályázat nyújtható be tanyák villamos-energia korszerűsítésére, megújult feltétel rendszerrel! Amennyiben az eddigi kiírás kedvezőtlenül érintette, itt az új lehetőség! Fejlessze tanyáját a legkorszerűbb napelemes technológiával! Telepíthető napelem rendszer mérete maximum 50kW! Támogatás mértéke napelem rendszer telepítése esetén akár 4 000 000 Ft-ig!

Pályázat kódja: VP6-7.2.1.4-17

A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései.

Előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a megítélt támogatási összeg legfeljebb 50 %-ának megfelelő előleget biztosít. Alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére Tanyák háztartási léptékű villamos energia és támogatási előleget biztosít. Jelen felhívásra tanyák korszerűsítésére támogatási kérelem az alábbi területi korláttal nyújtható be: Az alábbi tanyás térségek külterületein fekvő tanyák, vagyis állandó lakás célú ingatlanok:

Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes települése, továbbá Pest megye Ceglédi, Dabasi, Monori (kivéve Gyömrő), Nagykátai, Nagykőrösi, Ráckevei járásának településein található tanyás térségek külterületein fekvő tanyák, vagyis állandó lakás célú ingatlanok korszerűsítésére nyújthatók be a kérelme. (Budapestre és agglomerációjára nem vonatkozik!)

 A 95 % os, utófinanszírozású támogatás feltételei:

  • ha (hektár) alatti területű tanya
  • minimum 1 éves bejelentés (egyenes ági rokon)
  • zártkert, külterület, tanya, tehát belterület nem

A támogatás mértéke: max. bruttó 400 000Ft/kW

Keressen minket, és segítünk a pályázat benyújtásában is! Csupán annyi a teendője, hogy elküldi nekünk az alaprajzot és a homlokzatrajzot! Nem akadály az sem, ha ezekkel nem rendelkezik, mert szakembereink vállalják azok elkészítését!

Várjuk hívását! +36 (25) 748 748

 A 95 % os, utófinanszírozású tanyatámogatás

Egy pályázat a tanyán élőkért

A tanyafejlesztési pályázat egyike azon kevés pályázati lehetőségeknek, amelyek kizárólag a tanyán élőket támogatják, ráadásul nem is akármilyen mértékben, hiszen 95%-os vissza nem térítendő utólagos támogatás nyerhető el, ha az ember megfelel a pályázat feltételeinek, amelyek a következők:

Az igénylő életvitelszerűen a pályázat által támogatott tanyasi térségben él 2019.01.01-et megelőzően és ezt hivatalos dokumentumokkal igazolni tudja, egy olyan tanyán, amely vagy a saját tulajdonát képezi, vagy házastársként, esetleg egyenes ági rokonságban áll a földhivatalban jegyzett tulajdonossal. Ez a 18. életévét betöltött személy kincstári ügyfél-azonosítóval kell, hogy rendelkezzen. 

A kizáró tényezők

Ahogy minden pályázat esetén, jelen esetben is szigorúan vizsgálják, hogy a pályázó ténylegesen megfelel-e a feltételeknek. A pályázatból kizáró tényezők szerint egy tanyáról nem lehetséges több pályázatot benyújtani, valótlan vagy megtévesztő adatokat szolgáltatni. Emellett vizsgálják azt is, hogy a pályázatban foglalt adatok hitelesek és teljes körűek legyenek, amennyiben valamelyik feltétel nem teljesül, akkor az kizáró tényezőként kezelik. Ugyanígy feltétel az is, hogy a fejlesztés tárgyát képező tanya tulajdoni lapján nem szerepelhet végrehajtási jog, valamint az is, hogy ha csak tartózkodási helyként szerepel a tanya a pályázó esetében, akkor a lakóhelye ugyanazon a településen van-e.

A pályázat által támogatható térségek

A pályázat szerinti térségek, amelyek elfogadottak a támogatás igénybevételére: Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Pest megye Ceglédi, Monori (kivéve Gyömrő), Dabasi, Nagykátai, Nagykőrösi és Ráckevei járásainak települései. 

Támogatható tevékenységek - napelemet a tanyákra!

A pályázat által megvalósítandó tevékenységek, amelyek közül legalább egynek teljesülnie kell:

- villamos energia rendszer, vagy villamosenergia-ellátást biztosító fejlesztés, beleértve a megújuló energiával való fejlesztést (pl. napelem, napkollektor)

- kútfúrás, vagy szivattyú kiépítése, amely ivóvíz ellátás céljából történik

- szennyvízkezelést, vagy tisztítást szolgáló rendszer kiépítése

A választható, de önállóan nem támogatható tevékenységek közül elsősorban a meglévő vezetékhálózat rekonstrukcióját és az épületen belüli vízvezeték rendszer kiépítését vagy felújítását emelnénk ki, de emellett számos választható tevékenység támogatható.

Amennyiben a pályázat további részleteiről szeretne bővebb felvilágosítást kérni, vagy pályázna, kérjük, érdeklődjön a további feltételekről ügyfélszolgálatunkon, amelyet a +36 (25) 748 748 telefonszámon érhet el, vagy üzenjen nekünk elérhetőségeink egyikén.

Pályázzon velünk!

Amennyiben sikerre vinné fejlesztési terveit, engedje meg, hogy segítsünk! Tapasztalt pályázatíróink profi szakembek és a fejlesztés kivitelezésében is számíthat ránk, amelyet a pályázat feltételeinek megfelelve, rövid határidővel valósítunk meg, professzionális kivitelezésben. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését! 

Ajánlatkérés
Tanyafejlesztési pályázat Tanyafejlesztési pályázat Tanyafejlesztési pályázat