+36 (1) 699 99 88

A Huawei inverterei a lakossági intelligens fotovoltaikus megoldások következő generációja. Háztartások számára, amelyek invertereket, akkumulátorbankot, felügyeletet és mobilszoftver-vezérlőket keresnek a Huawei inverterek kiemelkedő és átfogó megoldásokat biztosítanak. Ha minőségi invertert keres egy egyszerű tetőhöz, az sem baj, ha néhány panelen árnyék van, a Huawei  inverter jó választás. Kiegészítői, mint például a biztonsági doboz, elég erős, többfunkciós platformot biztosít az egyes panelek felügyeletéhez. Lehetővé teszi a gyors leállítást, és most még IV görbe tesztelést is kínál!

A Huawei hibrid inverterek

Miért érdekesek a Huawei hibrid inverterei?

A megújuló energiával kapcsolatos termékek és szolgáltatások robbanásszerűen növekednek. A befektetők a 2022-es kívánságlistájuk élére helyezték a megújuló energiával kapcsolatos befektetéseket, még a technológiát is megelőzve – kutatások szerint a szektor teljesen felülmúlja a technológiai részvényeket, az ingatlanokat, sőt az aranyat is.

A befektetésektől eltekintve, a karbonlábnyom csökkentésére tett erőfeszítések érdekében ma azt látjuk, hogy világszerte egyre több háztulajdonos fordul a napenergia felé. Itt jön be a képbe a Huawei, mely olyan invertereket készít, amikkel az energiaellátás akár teljesen szolgáltatófüggetlenül, illetve hibrid üzemben megoldható.

Huawei, mint tech-óriás a napelem piacon

A Huawei - ami Fortune 500-as vállalat (A Fortune 500 egy éves lista, amelyet a Fortune magazin állít össze és tesz közzé, és amely az Egyesült Államok 500 legnagyobb vállalatát rangsorolja az adott pénzügyi év teljes bevétele alapján) - hisz abban, hogy a jövő a megújuló energiaforrásoké, a kommunikációs technológia terén szerzett hatalmas szakértelmét felhasználva zökkenőmentesen integrálja az 5G-t, az IoT-t, az optikai, IP-, felhő-, big data- és AI-technológiákat napelemes rendszereibe. Egy ilyen tech-óriás olyan mennyiségű adattal tud dolgozni, ami a legtöbb kisebb invertergyártó számára elképzelhetetlen lenne, így rendszereiket sokkal gyorsabban tudja optimalizálni, mint a konkurenciák.

Miben kiemelkedőek a Huawei inverterei?

  • 5-30%-kal több energiahozam az optimalizáló megoldással a hagyományos sztringinverteres megoldásokhoz képest, így jobban megfelel az összetett tetőtéri kihívásoknak.
  • Kompakt kialakítás, egyszerű karbantartás és üzemeltetés, beépített WiFi kommunikációs egységgel, de opcionálisan támogatja az Ethernet és a 4G kommunikációt is. Kitűnő okostelefon applikáció és távmonitorozás.
  • 10 év garancia (kiterjeszthető 15 vagy 20 évre is), részleges vagy teljes optimalizálás, 450W optimalizálókkal, 25 év garanciával
  • Biztonságos, mesterséges intelligencia által működtetett aktív ívvédelem, gyors leállítás
  • Battery-Ready nagyfeszültségű DC csatolt akkumulátor interfésszel, amely lehetővé teszi az akkumulátor rendszer bővítését egyszerűen csatlakoztatással és lejátszással.
  • Passzív hűtéses, hűtőbordák segítségével, így nem csak halkabb lett, de megnövekedett az élettartama is.
Miért válassza a Huawei invertereit?

Huawei inverteres napelem rendszer árak

A Huawei prémium minőségű hibrid inverterei nem csak kiemelkedő minőségükről ismertek, hanem megfizethető árukról is. 10 év bővíthető garanciával, részleges vagy teljes optimalizálással megbízhatóan fog működni hosszú éveken keresztül. Az általunk ajánlott napelem rendszerek segítségével részlegesen vagy akár teljesen megszabadulhat havi villanyszámlájától. Ne legyen kiszolgáltatva rohamosan növekedő energia áraknak keressen minket telefonon a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy e-mailben a ugyfelszolgalat@innovativnapelem.hu címen!

5.95 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

21 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5.95 kWp

14 db Longi napelem panel

6545 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4647 m3

éves CO2 megtakarítás

26.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.000.000 Ft-tól

11.9 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

42 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

11.9 kWp

28 db Longi napelem panel

13090 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9294 m3

éves CO2 megtakarítás

53.5 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.295.000 Ft-tól

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, így árajánlattételnek nem minősülnek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Napelem rendszer Huawei inverterekkel

Huawei inverterek

A nagyszabású kereskedelmi és közüzemi napelemek terén szerzett több évtizedes tapasztalatára építve a Huawei 2018-ban beugrott a lakossági napelemek piacára egy hatékony, könnyű hibrid szoláris inverterrel, amely a funkciók lenyűgöző skáláját kínálja rendkívül versenyképes áron. Aztán, mindössze két évvel később, a Huawei kiadta a második generációs lakossági hibrid invertert, egy új kompakt optimalizálóval, valamint egy sor háromfázisú hibrid és nagy kereskedelmi inverterrel, fejlett képességekkel.

A második generációs lakossági szoláris inverter, az új SUN2000-L1 sorozat 2 kW-tól 6 kW-ig terjed, és „kettős MPPT-vel” rendelkezik, 120 V és 600 V közötti széles üzemi feszültség tartományban. Az első generációs inverterhez hasonlóan az új FusionSolar SUN2000-L1 sorozat is egy hibrid vagy akkumulátorra kész inverter, amely kompatibilis sok népszerű akkumulátorral kompatibilis.

A Huawei erőssége abban rejlik, hogy képes integrálni a vezető IKT-technológiákat – például az 5G-t, az AI-t és a felhőt –, amelyek az elmúlt két évben gyorsan fejlődtek a napenergiával és a tárolással. Az energiatermékek összekapcsolására szolgáló digitális technológiák felhasználásával lehetővé teszi a megelőző karbantartást, és megvalósítja az energiatermékek „intelligensítését”.

Huawei inverterek megbízhatósága és tesztelése

A minőség és a megbízhatóság a legfontosabb kritérium a napelemes világban, különösen, ha több invertergyártó cégnél van visszahívás vagy többszörös meghibásodás. A kezdettől fogva úgy tűnik, hogy a Huawei komoly tervezést végzett annak érdekében, hogy ez az inverter megfelelően működjön rosszabb időjárási körülmények között is.

Az általános építési minősége remek, kiváló minősítésű csatlakozókkal, de ami még fontosabb, a Huawei rendkívül szigorú saját teszteket végzett a Huawei globális megfelelőségi és tesztelési központjában, elvégezve a legszélsőségesebb teszteket, amelyekről valaha hallottunk, beleértve a inverterbe csapó illám szimulálással!

Igen, ez így van, ráerősítették a Huawei invertert egy acéloszlopra, és egy rakétát egy kábellel belelőttek a zivatarba, hogy villámcsapást idézzenek elő az inverteren… Lenyűgöző és bizonyos szempontból egyszerűen őrült! Utána látszólag még működőképes volt, ezért robbantásos teszttel is felrobbantották. Komolyan, de nem volt világos, hogy működik-e még.

A Huawei EMC laboratóriumát és tesztelő létesítményét számos vezető nemzetközi tesztelést ellenőrző szervezet elismeri, köztük a TUV, az UL és az FCC. Számos extrém tartóssági tesztet hajtanak végre, beleértve a termikus ciklust, az extrém páratartalmat, a só-köd korróziót, és még az invertert is víz alá merítik.

Huawei inverterek megbízhatósága és tesztelése
Rendszerfelügyelet - Huawei FusionSolar

Rendszerfelügyelet - Huawei FusionSolar

Az új Huawei FusionSolar felhőalapú felügyeleti portál sokkal jobb, mint a korábbi NetEco portál, és könnyen olvasható felületet, valamint számos fejlett megfigyelési és adatnaplózási funkciót kínál. Az új FusionHome mobilalkalmazás is intuitívabb, és mind az inverter beállítására, mind a helyi WiFi-n keresztüli közvetlen csatlakozásra és felügyeletre használható.

A Huawei inverter kitűnő választás

A következő generációs Huawei SUN2000 inverterek lenyűgöző mérnöki darabok, amelyek nagyszerű lehetőséget nyújtanak azok számára, akik rugalmas, "akkumulátorra kész" rendszerre vágynak. Ami az akkumulátor tárolását illeti, úgy tűnik, hogy az új Huawei akkumulátorrendszer és a kiegészítő tartalék doboz minden szükséges szolgáltatást teljesít, és erős versenytárssá válhat a gyorsan növekvő tárolási piacon.

Az első generációs inverterek jó visszajelzést kaptak, és bebizonyították, hogy jól teljesítenek még a zord időjárási körülmények között is. Az új modellek lenyűgöző listájával, a helyi támogatással, az új szoftverrel és az intelligens terhelésvezérlési képességgel a Huawei úgy tűnik, hogy néhány jól bevált invertergyártót, például a Froniust, az SMA-t és a SolarEdge-t kiélheti a pénzéből.

Kereskedelmi oldalról a Huawei inverterek olyan elképesztő funkciókat kínálnak, amelyeket sok más vezető invertergyártó nem kínál. A nagyobb méretű rendszerek terén elért szilárd múlttal a Huawei hamarosan Európában és Észak-Amerikában is egyre nagyobb szereplővé fog válni.

Csapatunk figyelemmel kíséri az összes vezető globális napelemes cég munkáját. Sőt, csak megbízható, világhírű márkákkal dolgozunk, mint a SHARP, a Risen. Keményen dolgozunk, hogy a legújabb technológiát megfizethető áron biztosítsuk.

A Huawei inverterekkel kapcsolatos további információkért vagy ingyenes napelem árajánlatért hívja a +36 (1) 699 99 88 telefonszámot. A napelem otthoni telepítésével kapcsolatos ajánlatkérésért kattintson ide.

Keressen minket bizalommal, mi megbízható, olcsó napelem rendszert telepítünk otthonába.

A Huawei inverter kitűnő választás

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Huawei inverterek Huawei inverterek