+36 (1) 699 99 88

A Solplanet inverterek egyszerűen használható, gyorsan szerelhető, jó ár-érték arányú inverterek a Magyar piacon. Wi-Fi, 4G-s modulokkal, egyszerű mobilalkalmazásokkal, magyar ügyfélszolgálattal és forródróttal segítik ügyfeleiket abban, hogy a lehető legjobb termelést érjék el fotovoltaikus rendszereikkel. A Solplanet termékek könnyen telepíthetők, megbízhatók és felhasználóbarátak.

Solplanet minőségi, megfizethető inverterek

A SolPlanet egy új kínai inverter, amely nemrég lépett be az magyar napenergia-piacra.

Mielőtt rátérnénk a technológiai dolgokra, vessünk egy gyors pillantást a SolPlanet mögött álló cégre, az AISWEI-re. Az AISWEI egy invertergyártó cég, eddig mindig csak invertert készítettek más cégek számára. A legismertebb márka, amelyet gyártanak az SMA.

Az SMA minőségi német invertergyártóként ismert, de az elmúlt 5 évben az SMA kiszervezte kisebb lakossági invertereinek gyártását az AISWEI-nek.

Megbízhatóak a Solplanet inverterek?

Természetesen megbízhatóak, és emellett ne felejtsük el, hogy ez az inverter olcsó. Független tesztelők a tesztelés során azt tapasztalták, hogy sokkal jobb eredményeket hozott a Solplanet inverter, mint amire számítottak, ami azt jelenti, hogy jelenleg a Solplanet gyártja az egyik legjobb ár/érték arányú invertereket.

A Solplanet beépített DC leválasztóval rendelkezik. Néhány olcsóbb inverterhez külső egyenáramú leválasztóra van szükség, amely csak több költséget, több munkát és több hibapontot eredményez. A Solplanet invertereknél ilyen probléma nem lehetséges.

10 év cseregarancia a Solplanet inverterekre

A Solplanet sikeresen megnyerte a Red Dot Award: Product Design 2021 díjat. A nemzetközi zsűri az ASW3000 hibrid inverternek ítélte oda a „Red Dot” design kitüntetését, amely a kiváló tervezési minőséget jelenti.

Mint minden korszerű inverter, a Solplanet inverterek is automatikusan csökkenti a kimeneti teljesítményét, hogy megvédje magát a túlmelegedéstől. Az inverterek cserélhető túlfeszültségvédelmi eszközökkel vannak felszerelve, amelyek védelmet nyújtanak a közvetett villámcsapások ellen.

Az összes Solpanet termék a nemzetközi minőségi előírásoknak megfelelően készül, a cég a vásárlóinak 5+5 év garanciát kínál, amennyiben magyarországi forgalmazótól vásárolja meg napelem inverterét. A Solplanet fiókjában Ön is megtekintheti a saját garanciáját, illetve ha szeretné meghosszabbíthatja az invertere garanciáját.

10 év cseregarancia a Solplanet inverterekre
A Solplanet inverterek felhasználóbarátak

A Solplanet inverterek felhasználóbarátak

A fotovoltaikus erőművek felügyelete fontos szerepet játszik abban, hogy forradalmasítsuk a napenergiához való hozzáférést. Időt és pénzt takarít meg azáltal, hogy csökkenti a napelem rendszerének esetleges leállási idejét. Az Ön energiatermelése és fogyasztása egyszerű és könnyen olvasható grafikonokon jelenik meg a jobb átláthatóság érdekében.

A Solplanet megfigyelőrendszert natív mobilalkalmazásokban vagy az internet segítségével használhatja.

Miért fontos az inverter monitorozása?

Az inverter teljesítményének figyelemmel kísérése a legbiztosabb módja annak, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy minden rendben működik. Szinte minden ma értékesített invertermodell rendelkezik beépített funkcióval a hozam ellenőrzésére – ez a rendszer által termelt napenergia mennyisége.

A rendszer hozamának ingadozása számos okból előfordulhat – az évszakok változásától és a panelek árnyékától az egyszerű inverter meghibásodásokig és bonyolultabb műszaki problémákig. A rendszeres ellenőrzés segít a szabálytalanságok korai felismerésében.

A Solplanet inverterek a Solplanet alkalmazásán keresztül napi, heti, havi hozamadatokat is adnak, így könnyen össze tudja hasonlítani a jelenlegi és a korábbi termelést.

Solplanet inverteres napelem rendszer árak

A Solplanet inverterek egyszerűen használható, gyorsan szerelhető, jó ár-érték arányú inverterek. Wi-Fi, 4G-s modulokkal, egyszerű mobilalkalmazásokkal, magyar ügyfélszolgálattal és forródróttal segítik ügyfeleiket abban, hogy a lehető legjobb termelést érjék el fotovoltaikus rendszereikkel. A Solplanet termékek könnyen telepíthetők, megbízhatók és felhasználóbarátak. Az általunk ajánlott napelem rendszerek segítségével részlegesen vagy akár teljesen megszabadulhat havi villanyszámlájától. Ne legyen kiszolgáltatva rohamosan növekedő energia áraknak keressen minket telefonon a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy e-mailben a ugyfelszolgalat@innovativnapelem.hu címen!

5.1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5.1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 1.750.000 Ft-tól

8.5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8.5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.275.000 Ft-tól

10.2 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

36 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

10.2 kWp

24 db Longi napelem panel

11220 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

7966 m3

éves CO2 megtakarítás

45.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.650.000 Ft-tól

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, így árajánlattételnek nem minősülnek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Solplanet Wi-Fi  és 4G modulok

A Solplanet inverterek mindegyik típusa tartalmaz Wi-Fi modult, melynek segítsésgével távolról is tudja ellenőrizni a napelemrendszerének termelését. Viszont mi van, ha nincs Wi-Fi, vagy a napelem rendszer túl messze van?

Solplanet inverterekhez 4G-s kártyát lehet vásárolni

Így azoknak is van egy jó hírünk, akik földre telepített napelem rendszerekben gondolkodnak, távol a házuktól, vagy egyszerűen csak nem szeretnének a Wi-Fi-t az otthonukba, viszont szeretnék megnézni a napelem rendszerük teljesítményét, a Solplanet inverterekbe köthető 4G Stick segítségével tudnak adatokat továbbítani az inverterükből a mobilapplikációkba. Különösen hasznos lehet ez a tanyafejleszétsi pályázatosoknak, ha az inverter messze van a házuktól. A Stick legalább 7 napos biztonságos adattárolással rendelkezik, így a kapcsolat megszakadása esetén is, a kapcsolat helyreállítása után minden adatot automatikusan feltölt az internetre.

Solplanet Wi-Fi  és 4G modulok
Solplanet magyarországi szervíz és forródrót

Solplanet magyarországi szervíz és forródrót

A Solplanet invertereknek magyarországon külön szervíze és telefonos forródrótja is van, melyel információkat kaphat az inverteréről, hívhatja őket meghibásodás esetén is. A forródrót és szervizvonal nem csak a telepítők, hanem a lakossági felhasználók számára is elérhető.

Solplanet kapcsolati adatok

Telepítsen napelem rendszert Solplanet inverterrel

A Solplanet megfizethető, biztonságos invertereket gyárt a magyar piacra. A 10 év cseregarancia, az egyszerű beépíthetőség, a Wi-Fi és 4G modul, a beépített DC leválasztó, mind remek egy olyan befektetéshez, mely nem egészen 10 év alatt megtérül.

A napelemes és akkumulátoros technológia gyorsan fejlődik. Ebben a felgyorsult iparágban fontos lépést tartani a legújabb kutatási és fejlesztési eredményekkel. Végül is a napenergia hosszú távú befektetés, mely a leggyakrabban használt tulajdonához - a családi házához - van telepítve. A Solplanet inverterekkel biztos lehet abban, hogy nem csak a rezsije mértékét csökkenti, hanem a családi háza értékét is növelni tudja.

Csapatunk figyelemmel kíséri az összes vezető globális napelemes cég munkáját. Sőt, csak megbízható, világhírű márkákkal dolgozunk, mint a SHARP, a Risen, az SMA vagy a Fronius. Keményen dolgozunk, hogy a legújabb technológiát megfizethető áron biztosítsuk.

A Risen napelemekkel kapcsolatos további információkért vagy ingyenes napelem árajánlatért hívja a +36 (1) 699 99 88 telefonszámot. A napelem otthoni telepítésével kapcsolatos ajánlatkérésért kattintson ide.

Keressen minket bizalommal, mi megbízható, olcsó napelem rendszert telepítünk otthonába.


Telepítsen napelem rendszert Solplanet inverterrel

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Solplanet inverterek Solplanet inverterek