+36 (1) 699 99 88

Sokan vannak, akik félnek belevágni a napelem rendszer telepítésébe, mert nem tudják, mi is az. Amíg nincsenek megfelelő információink, addig természetes, hogy kétkedve fogadjuk egy beruházás lehetőségét. Mi összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a napelem rendszerről.

Miért lehet szükségünk napelem rendszerre?

Ez a megújuló energiaforráson, a Nap energiáján alapuló technológia belátható időn belül nemcsak költséghatékony, de azonnali környezetbarát megoldás is arra, hogy energiát termeljünk.

A napelem rendszer beruházása előtt beszélnünk kell annak pénzügyi, gyakorlati vonzatairól, amelyek ismeretében meg tudjuk a döntést hozni.

Hiteles válaszok a felhasználóktól

A legjobb, legelfogadhatóbb válaszokat azoktól kaphatjuk a kérdéseinkre, akik már használják ezt a rendszert, és gyakorlati oldalát tekintve is véleményt tudnak mondani róla. Azokkal az ügyfeleinkkel, akik partnerként minket bíztak meg a napelem rendszerük telepítésével, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Egyrészt a rendszeres ellenőrzések, másrészt  tapasztalatok miatt is. Bámilyen gondjuk, igényük van, segítünk megoldani, és természetesen örömmel nyugtázzuk, hogy többnyire elégedettségüknek adnak hangot.

Összegyűjtöttünk néhány olyan mondatot és véleményt, amelyek a hosszú évek óta napelem rendszert használók szájáól hangoztak el. Nem mi találtuk ki, ők mondták!

Monokristályos napelem rendszer
szoba

"Több van ebben a rendszerben, mint gondoltam!"

Az egyik legfontosabb dolog, amire, persze, az elején valamennyire gondoltunk ugyan, de talán fel sem fogtuk a jelentőségét, az az, hogy saját magunknak termelünk áramot. Ha belegondolunk abba, hogy minden áramot, amit a lakásunban, otthonunkban működő eszközök használnak, mi fogunk megtermelni a napelem rendszeren keresztül, akkor eljutunk odáig, hogy gyakorlatilag megszűnik a függőségünk az áramszolgáltatótól!

A háztartási gépeken, min pl.mosógép, egészen a klímáig minden árammal működik, és az eddigi áramszámlánk jelentős részét képezte ezek használata. Ám a napelem rendszernek köszönhetően az energiát ezentúl egy természetes forrásból, magából a Napból fogjuk nyerni, és ezért nem kell fizetnünk! 

Érdemes elgondolkodni többi eszköz lecserélésén is, hiszen pl. a gáztűzhely helyett ezentúl nem, hogy drágább nem lesz, de ingyenessé válik a villanytűzhely használata!

Ha úgy dönt, hogy napelemes rendszert telepít, azzal a valóságban lenullázhatja a a rezsiköltségeit!

"Az egyik legjobb befektetés a világon!"

A napelem rendszer egy olyan befektetés, amely az évtizedek alatt folyamatosan passzív hozamot termel. 

Mit kell tennünk ehhez? Egy bizonyos összeget kifizetünk a kivietelezésre és az alkatrészekre, megkötjük a szükséges szerződéseket a szolgáltatóval, amely szerint azt az árammennyiséget, amelyet nem használunk fel, visszajuttatja a hálózatba, és amit jóváírnak nekünk. 

Gyakorlatilag az otthonunkban innentől kezdve hivatalosan egy háztartási kiserőmű fog működni, amely minden nap passzív hozamot biztosít számunkra, 8-10 év múlva pedig a kivitelezés költsége teljesen megtérül, és a termelés azt követően sem áll meg!

Egy napelem rendszer, amelyet családi házra telepítenek, 50 évig működhet abszolut üzembiztosan, így teljesen érthető, hogy egy ilyen rendszer telepítésére befektetésként gondolhatunk. Ha a kezdő összeget bankba tennénk, az ott elért haszon összege közelébe sem lenne annak, amit ebben a napelem rendszerből befektetésként kapunk vissza.

napelemes ház
Föld

"Mindent megér az a biztonság, amit ad"

Ügyfelünk egy általa elmondott történet alapján meggyőzött sok más, még éppen döntés előtt állóügyfelünket, hogy a Nap nem esik le az égről, tehát az állandóság, amelyet a napenergia szolgáltat nekünk, hatalmas biztonságot nyújt. 

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Mit kell tudni a napelemekről? Mit kell tudni a napelemekről?