+36 (25) 748 748

A megnövekedett ügyféligények miatt, kérjük telefon helyett itt weboldalunkon kérjenek árajánlatot vagy írjanak emailt nekünk és adják meg a szükséges adataikat, hogy pár munkanapon belül visszahívjuk Önöket!

9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj

9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
“A smart napelem modulok tartalmaznak egy beépített mikroprocesszort, ami az adott napelem modul teljesítményét maximalizálja és egyéni munkapont követést tesz lehetővé.”

Ugyanakkor a hagyományos modulokhoz is lehet vásárolni külön ilyen optimalizáló elektronikát. Az optimalizálóval nem rendelkező napelem rendszereknél oda kell figyelni, hogy az egymással sorba kötött moduloknak, ugyanolyan tájolásúnak és dőlésszögűnek kell lenniük, mivel ha más szögben éri a nap, vagy a napelem modulok egyikét árnyék éri, akkor az a napelem gyengébben fog termelni, mint a sorban a többi, és az lerontja a többi teljesítményét is, az árnyék akár 50%-ban is leronthatja egy kör termelését. A smart napelem rendszereknél minden napelem külön munkapont vezérléssel rendelkezik, így akár az összes nézhet más irányba, vagy rendelkezhet eltérő dőlésszöggel, vagy akár különböző típusú napelem modulokat is tartalmazhat a napelem rendszer, így is a maximális teljesítményt tudja leadni. A smart napelem rendszerek termelése a számítógépen, vagy a telefonunkon keresztül után követhető. Smart rendszerek esetén pontosan nyomon követhető az egyes modulok termelése, és jelzi a rendszer, hogy pontosan melyik modullal van esetleg gond. Smart napelem rendszerek tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban keressen minket bizalommal.