+36 (25) 748 748

Napelem rendszer kivitelezések 2021

Miért éri meg napelem rendszert telepíteni?

Ön sem a villanyszámlára szeretne költeni?

Örök energiaforrás - csak ki kell használni! Napelemes rendszer felszerelésével úgy növeljük ingatlanunk értékét, hogy közben csökkentjük rendszeres kiadásainkat. A napelem teljesítményének növekedése és árának csökkenése miatt, bárki számára elérhetővé vált és belátható időn belül megtérül. A napelemrendszer alkalmazása bárhol lehetséges, környezetbarát módon termelhetünk villamos energiát családi házunk vagy társasházunk részére. A napelemrendszer használatával csökken a CO2 és egyéb szennyezőanyagok kibocsátása, ezzel is tovább javítva életminőségünket, és ösztönzi energiatudatos gondolkodásunkat.

Miért éri meg napelem rendszert telepíteni?

Kiváló minőségű alkatrészek

A garancia a megbízhatóság egyik alappillére.

Minden általunk szerelt napelem rendszerre 10 év szerelési garanciát adunk. Az inverterre gyári alap 5 év garancia jár, ami kibővíthető igény szerint. A Sharp napelemekre sávos 25 év garanciát ad a gyártó. A legtöbb esetben még az évtizedekkel korábban felszerelt típusok is hibátlanul működnek a gyári garanciát bőven meghaladva. Ezért merjük bátran forgalmazni ezeket a típusokat, hiszen bizonyítottak már több ezer alkalommal.

A tartószerkezetek saválló, hőálló, a vezetékek UV álló bevonattal rendelkeznek, hogy a legkülönfélébb környezeti hatásoknak is ellenálljanak évtizedeken keresztül. A napelem panelek pedig jég- és ütésálló edzett üvegek, amik legalább olyan erősek, mint egy tetőtéri ablak. Ismerje meg alkatrészeinket, amik az Ön napelemes rendszerét is alkotni fogják! Tudjon meg többet erről a befektetésről, keressen minket bizalommal!

Kiváló minőségű alkatrészek