+36 (1) 699 99 88

Most érdemes igazán megkeresni bennünket!

Háromféle támogatási programban is segítségére tudunk lenni.

Az otthonfelújítási program keretein belül számos felújítási folyamatra igényelhető 50%-os állami támogatás, maximum 3 millió forint értékben. A támogatást olyan családok vehetik igénybe, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkeznek és mentesek a köztartozásoktól.

Óriási lehetőséggel rukkolt elő a kormány a lakossági napelemes rendszerek telepítésére vonatkozóan. Három beruházási célra is 100 %-ban vissza nem térítendő, önerő nélküli támogatást igényelhetnek az országos átlagjövedelemnél kevesebbet kereső háztartások 3 és 11,5 millió forint közötti összegben.

Bővebb információk: +36 (1) 699 99 88 · ugyfelszolgalat@innovativnapelem.hu

Otthonfelújítási program 50%-os támogatással

A program 2021. januárja óta érhető el, 2022. december 31-ig lehet igényelni. A támogatás a teljes költség 50%-a lehet, amely akár hitelfevétellel is összekapcsolható. Azok a családok igényelhetik, akik gyermeket várnak vagy már nevelnek. 

A családoknak előre kell megfinanszírozniuk a költségeket, majd a munkálatok befejezése után legkésőbb 60 napon belül kell benyújtani a kérelmet a Magyar Államkincstár felé. 

A kérelmet postai úton vagy személyesen kell eljuttatni az illetékes szervezethez, de benyújtható az ügyfélkapun keresztül is. Az Ügyfélkapun keresztül a számlákat, igazolásokat, szerződéseket szkennelve, fotózva kell csatolni, ügyelve arra, hogy minden dokumentum olvasható legyen.

Postán vagy személyesen benyújtott igénylésnél a csatolt számlákról csak a másolatot kell beadni, az eredeti példányokat tartsuk magunknál. Ugyancsak figyelni kell arra is, hogy minden iratot, igazolás, kérelmet, nyilatkozatot külön-külön írjunk alá.

Tudjon meg többet az 50%-os vissza nem térítendő állami támogatás napelemekre!
gyerek napelem

Társaságunk sikeresen regisztrált a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázat kivitelezőjeként. Ha Ön is részt kíván venni a 100%-os támogatású napelemes pályázaton, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Regisztráljon és munkatársunk keresni fogja Önt!

100%-ban vissza nem térítendő, önerő nélküli támogatás!

Röviden a legfontosabb tudnivalókról;

Mi is az, ami jár a támogatást igénylőknek?

  • Tetőszerkezetre helyezett, saját energia fogyasztását kiváltó napelemes rendszer telepítése 
  • Házon, lakáson belüli központi fűtési rendszerrel nem rendelkező ingatlanok fűtési rendszerének elektrifikálása infrapanelekkel és/vagy fűtőpanelekkel
  • Házközponti fűtésrendszerrel rendelkező ingatlanok fűtési rendszerének elektrifikálása hőszivattyú alkalmazásával

Ki veheti igénybe a támogatást?

Kizárólag nagykorú, természetes (magán)személy, aki rendelkezik:

  • magyar adóazonosító jellel
  • a beruházásban érintett ingatlanban (rész)tulajdon joggal
  • megfelel a jövedelmi előírásnak
  • állandó lakcímet létesített a beruházással érintett ingatlanban

Melyek a támogatási kérelem beadásának feltételei?

A beruházásban érintett ingatlanban állandó lakcímmel rendelkező magánszemélyek 2020-as adóbevallása szerinti összevont jövedelmének 1 főre jutó összege 0 és 4.850.000 Ft közé kell, hogy essen. Ugyanazon magánszemély csak egyetlen ingatlan vonatkozásában részesülhet támogatásban.

Kizáró tényezők

Nem támogatható a pályázat benyújtásának időpontjában már meglévő napelemes rendszer bővítésére, cseréjére, korszerűsítésére (kivéve, ha

fűtéskorszerűsítés az igénylés célja a támogatásban részesíthető kapacitáshatárig), vagy fűtéskorszerűsítés igénylése esetén hőszivattyú, vagy fűtőpanelek kapacitásnövelésére, korszerűbb típusra történő cseréjére.

Feltétlenül figyeljék folyamatosan az Innovatív Napelem weboldalát és a Facebook oldalunkat, mert a következő hetekben folyamatos tájékoztatást adunk majd! Minden, a sorozatban megjelenő cikkben kitérünk egy-egy specifikus témára a pályázaton belül!

100% Napelem támogatás

Tanyák háztartási léptékű fejlesztései

A támogatásra kijelölt célterület:

Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései természetes személyek számára

A felhívás átfogó célja a tanyás településeken található tanyák infrastrukturális fejlesztésének biztosítása. A felhívás keretében a tanyákon megvalósuló háztartási léptékű villamos energia, és vízellátás, valamint a szennyvízkezelési fejlesztések támogathatók. A felhívás célja azon tanyák infrastrukturális ellátottságának fejlesztése, amelyek villamos energia, vízellátási rendszere, vagy szennyvíz kezelése elavult, illetve nem megfelelően, vagy nem került kiépítésre. 

A felhívás feltételeinek megfelelő projekteket a projektre megítélt célterület esetében maximálisan 6,2 millió forint, vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig. A jóváhagyható támogatási összeg alsó határa 200 000 forint.

A feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a megítélt támogatás elszámolható költségei legfeljebb 50%-ának megfelelő támogatási előleget biztosít.

Tanyafejlesztési pályázat
Tanyák háztartási léptékű fejlesztései

Segítünk, hogy a legjobb döntést hozhassa.

Az olcsóbb választás nem mindig célravezető, sok esetben a kedvezőbb finanszírozású rendszerek olyan követelményeket vagy következményeket támasztanak a evő irányába, hogy célszerű elgondolkodni más megoldásokon is. A táblázatban összefoglaltuk és összehasonlítottuk az önerős, az 50%-os otthonteremtési támogatást, és a 100%-os napelem támogatás pozitívumait és kockázatait. Válasszon, és olvasson tovább, vagy keressen minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Napelem támogatások Napelem támogatások