+36 (1) 699 99 88

A SHARP 1959 óta foglalkozik többek között napenergia hasznosítással is. Ars poetica-juk a környezet iránti felelősségtudat, ez az a gondolkodásmód, amely a céget globális hajtóerővé teszi a fotovoltaikus energia fejlesztése és kutatása terén. 

Miért éri meg SHARP napelemet választani?

A SHARP napelemei világelsők ebben a rendszerben. Sorozatgyártásban állított elő először napelem cellákat. A teljesítményi rekordokat azóta is minden évben megdönti.

A legkomolyabb rendszerek elképzelhetetlenek ezek nélkül, a napelemes zsebszámológéptől kezdve az űrben keringő műholdakig mindent képesek ellátni energiával.

A SHARP napelemek teljesítménye

A SHARP napelemek a lehető legjobb teljesítményt biztosítják. A gyárak a Toyota minőségbiztosítási rendszer alapján működnek, amely világelsőnek minősül. Minden napelem modult egyenként tesztelnek laboratóriumi körülmények között. Ezekről mérési jegyzőkönyvet készítenek, amely mindenki által elérhető.

A SHARP a legmegbízhatóbb a piacon. Monokristályos és polikristályos napelemei a legmodernebb technológiával készülnek, ezért a legkomolyabb időjárási viszontagságoknak éppen úgy ellenállnak, mint a legapróbb mikrorezgéseknek.

Felmerült Önben a kérdés, hogy mono- vagy polikristályos napelemet válasszon? A Monokristályos vagy polikristályos napelem? c. cikkünkben választ kaphat a kérdésünkre. Kereshet bennünket ügyfélszolgálatunkon keresztül is, segítünk döntést hozni!

Monokristályos napelem rendszer
Sharp napelem

SHARP napelem garanciája

Napelemes pályázat magánszemélyeknek

A SHARP kifejezetten kiemelkedő garanciát vállal a termékeire. Minden napeleme esetében azt garantálja, hogy az 25 éven keresztül legalább 80%-os teljesítményen fog működni.

Ezek a napelemek számunkra is könnyen elérhetőek, ugyanis a világelső japán vállalat olyan európai infrastruktúrával rendelkezik, amelynek igénybevételével az információkéréstől kezdve egészen a garanciaércényesítésig mindent könnyedén elintézhetünk.

Érdemes a SHARP napelemeit választani családi házra, hiszen általa hosszú évtizedeken keresztül élvezhetjük a fotovoltaikus rendszer környezetbarát anyagi biztonságát.

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

SHARP napelemek SHARP napelemek