+36 (1) 699 99 88

10 kWp napelem rendszer referenciák

Kis kitérő a tanyapályázatra

A tanya pályázatra érkező megkereséseink leggyakrabban 10 kWp méretűek. Mivel a tanyapályázat maximum 4 millió forinttal támogatja a napelem rendszer telepítését, célszerű azt kihasználni.

Miért? Mert ez egy ideális méretű rendszer abban az esetben hogyha házunkra bármekkora rendszert feltelepíthetünk. Egy ekkora rendszerrel havonta 35-40000 Forintnyi villanyszámlát tudunk megtakarítani. A szükséges szabad tetőfelület mérete pedig 40-50 m²-ig terjed.

A 4.5-5 millió forintos beruházás maximum 10 év alatt térül meg, amennyiben semmilyen támogatást nem veszünk igénybe. De mi történik, ha a támogatás fedezi a befektetés 95%-át? Ez a tíz év akár egyetlen évre is lecsökkenhet!

10 kWp teljesítményű napelem rendszer referenciák

{plugin_pricebykwp}

Kiknek ajánljuk a 10 kWp teljesítményű napelem rendszereinket?

Azoknak, akik a legjobb minőségű és legnagyobb hozamú SHARP és RISEN napelemekkel szeretnének egy megbízható, hosszú élettartamú napelem rendszert. Nyugodtan hátradőlhet, mert aki az elektromos áramot önmagának állítja elő, annak az energiaárak ingadozása sokkal kevésbé lesz hatással az életére. A működésre pedig garanciát vállalunk!

Készen áll arra, hogy Ön is maximum 10 éves megtérüléssel remek befektetést csináljon? Hogy jelentősen csökkentse a háztartás rezsiköltségeit? Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot napelem rendszerre még ma!

Ajánlatkérés 10 kWp teljesítményű napelem rendszerre

Ne felejtse el megjelölni, hogy mikor kereshetjük. Figyelem! A Innovatív Napelem Kft. a központi, +36 (1) 699 99 88 telefonszámról fogja megkeresni.

További 10 kWp teljesítményű napelem rendszer referenciák

{plugin_kwp}