+36 (1) 699 99 88

A Risen úttörőként a napelem piacon évente annyi napelemet gyárt, hogy 2 millió családi házat tudnak napelemes erőművé alakítani vele. A Risen Energy a nagy teljesítményű napelemes napelemek vezető, globális TIER-1 gyártója. A Risen Energy a Bloomberg szerint a napelemmodulok TOP 5 Tier 1 gyártója között van. A világ napelem-termelésének csak 2%-a rendelkezik ezzel a kiváló osztályozással.

Risen minőségi napelemek

A Risen Energy termékeiről ismert, hogy csúcsminőségűek. Napelemeikre 12 év termékgarancia és 25 év lineáris garancia vonatkozik, szemben a sok gyártó által kínált 10 év garanciával.

A Risen vállalta Európa és Ausztrália legnagyobb közüzemi szintű napelemes projektjei tervezését, gyártását és üzembe helyezését. A márkanév megfizethető prémium modul opciót jelent a magyar lakossági és kereskedelmi piacon. Az olyan projektek, mint a 23MW-os Amatec farm (Németország), a 30MW Estate Partner (Dánia) és a 20MW Green Source (Románia) megbízható nemzetközi márkává teszik őket az iparágban. Számos off-grid rendszerrel is hozzájárultak óvodákhoz, idősotthonokhoz és árvaházakhoz társadalmi felelősségvállalási programjaik részeként.

Ez az évek óta tartó elismerés és megbecsülés bizonyítja, hogy a Risen termékei kiválóak és érdemesek befektetésre.

Mennyire hatékonyak a Risen napelemek?

A Risen napelemek hatékonysága 20-21% között mozog, és ez a napelemek felső kategóriájába helyezi őket.

Tehát fontos tudni, hogy a Risen napelemek hatékonyak és nagy teljesítményűek. A Risen Energy egy díjnyertes TIER 1 márka, nagy teljesítménnyel és hatékonysággal. Termékmegbízhatóság és teljesítmény tekintetében a hatodik helyen állnak a világon.

Független tesztek azt mutatják, hogy a Risen napelemek kivételesen jól teljesítenek, és hogy a világ egyik legjobb ár-érték arányú napelem panelei. Fontos, hogy az áramellátás megszakítása nélkül ellenállnak a zord környezeti feltételeknek. Szennyezésgátló felülettel rendelkeznek, amely csökkenti a szennyeződésből és a porból származó teljesítményveszteséget, valamint nagy teljesítménytartományt és modern jellemzőket kínálnak. Így kényelmesen használhatja őket okosotthona áramellátására anélkül, hogy aggódnia kellene az áramkimaradás miatt.

Összességében úgy gondoljuk, fontos, hogy valóban maximalizálja a napelemrendszerből előállítható energia mennyiségét. Nyugodtan állíthatjuk, hogy ezt úgy érheti el, ha Risen napelemekbe fektet be.

Megbízhatóak a Risen napelemek?

Igen, a Risen napelemek megbízhatóak és a márka rengeteg kitüntetéssel támasztja ezt alá. Először is, a Risen zsinórban hat éve megkapta a PV Evolution Labs (PVEL) legjobb teljesítményű díját a termék megbízhatóságáért és teljesítményéért. A PVEL a vezető független tesztlaboratórium, amely éves teszteket végez a globális napenergia- és tárolástechnikai iparág számára.

Másodszor, az Európai Kutatási Hatóság (EuPD) negyedik alkalommal ítélte oda a Risen-nek a TOP Brand PV minősítést. Az EuPD kutatásokat készít a fogyasztók és a napelem rendszer kivitelezők visszajelzései és adatai alapján. E kutatások alapján az EuPD évente díjazza a nyerteseket.

A Risen 2019-ben bekerült a Silicon Module Super League-be (SMSL). Az SMSL-tagok vezető szerepet töltenek be a napelem modulok piacán. Működésük annyira meghatározó, hogy folyamatosan iparági viszonyítási alapokat állítanak fel.

Megbízhatóak a Risen napelemek?
25 év teljesítménygaranciát vállal a Risen

25 év teljesítménygaranciát vállal a Risen

Mi az a lineáris teljesítménygarancia?

A lineáris teljesítménygarancia vagy a korlátozott teljesítménygarancia nem olyan általános garancia, hogy ami elromlik a cég kijön és megjavítja. Gyakran teszik fel a kérdést, hogy „mi a lineáris teljesítménygarancia?”.

Minden napelemnek idővel romlik a teljesítménye, és ez befolyásolja a modul hatékonyságát. A leépülés nem óriási, ezért nem kell pánikba esnie, a degradáció azonban bekövetkezik, és a hatékonyság csökken.

A lineáris teljesítménygarancia megmondja a fogyasztóknak, hogy egy modul hatékonyságának hány százalékkal kell csökkennie az idő múlásával. Tehát garantálja, hogy az optimális teljesítmény bizonyos százalékát egy bizonyos idő elteltével is elérjük. Ez azt jelenti, hogy a Risen napelem rendszere 25 év múlva még mindig az eredeti teljesítményének 85%-át meg fogja termelni, és ez egy nagyon jó érték.

Risen panelek 12 év teljeskörű garanciával

A Risen kínai napelemgyártó kiemelkedő minőséget képvisel a napelem piacon. Rendkívül jó ár-érték arányú napelem panelekkel és 12 év teljeskörű garanciával biztos lehet benne hogy napelem rendszere nemcsak megtérül hanem a garancia letelte után is hosszú időn át a legjobb teljesítményt biztosítja.

A legtöbb ügyfelünk nem szeretne megalkudni a napelem rendszerek minőségét illetően és nekik remek hírünk van.

A Risen panelek úgy adnak csúcsminőségű teljesítményt hogy nem kell hozzá felrobbantanunk a bankunkat.

Szemben a legtöbb gyártóval a Risen nem 10, hanem 12 év teljeskörű garanciát vállal napelem paneleire.

Risen panelek 12 év teljeskörű garanciával
A Risen napelemek ellenállnak a súlyos környezeti hatásoknak

Risen napelem teljesítménye

A Risen napelemek tanúsítvánnyal rendelkeznek arról is, hogy ellenállnak a súlyos környezeti hatásoknak, ezért tökéletesek olyan körülmények között, mint Magyarország, ahol az éves és napi átlag hőmérséklet ingadozás is igen magas lehet. Jelenleg használt moduljainkra jellemző, hogy;

  • tükröződés- és szennyeződésmentes felülettel látják el, amely minimalizálja a porból származó energiaveszteséget
  • erős fúvott homok, sópára és ammónia ellenállású, mely ideálissá teszi a tanyasi, falusi és nagyvárosi környezetben
  • kivételes statikus szélterhelési teszttel tesztelik 2400 Pa-ig, ami több mint 200 km/órás szélsebességnek felel meg

Nem baj tehát, ha vihar jön, vagy sok a por a levegőben, a Risen napelemek biztosan fogják hozni a kívánt minőséget. Mehet egy rendszer a Balatonparti nyaralóra is.

Telepítsen Risen napelem rendszert

A Risen Energy megfizethető, nagy teljesítményű napelemeket gyárt a magyarországi háztetőkre. Ár-érték arányt kínálnak a minőségi kompromisszumok nélkül. A 25 éves lineáris teljesítménygarancia és a 12 év termékgarancia pedig kiemelkedő.

A napelemes és akkumulátoros technológia gyorsan fejlődik. Ebben a felgyorsult iparágban fontos lépést tartani a legújabb kutatási és fejlesztési eredményekkel. Végül is a napenergia hosszú távú befektetés, mely a leggyakrabban használt tulajdonához - a családi házához - van telepítve. Risen panelekkel biztos lehet abban, hogy nem csak a rezsije mértékét csökkenti, hanem a családi háza értékét is növelni tudja.

Csapatunk figyelemmel kíséri az összes vezető globális napelemes cég munkáját. Sőt, csak megbízható, világhírű márkákkal dolgozunk, mint a SHARP, az SMA, a Fronius vagy a Solplanet. Keményen dolgozunk, hogy a legújabb technológiát megfizethető áron biztosítsuk.

A Risen napelemekkel kapcsolatos további információkért vagy ingyenes napelem árajánlatért hívja a +36 (1) 699 99 88 telefonszámot. A napelem otthoni telepítésével kapcsolatos ajánlatkérésért kattintson ide.

Végezzük el együtt napelemes projektet. Először és utoljára.


Telepítsen Risen napelem rendszert

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Risen napelemek Risen napelemek