Chat with us, powered by LiveChat 15,84kWp napelem rendszer telepítés Alsógagy | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

15,84kWp napelem rendszer telepítés Alsógagy

15,84kWp napelem rendszer telepítés Alsógagy
15,84kWp napelem rendszer telepítés Alsógagy
15,84kWp napelem rendszer telepítés Alsógagy
“A cégek és vállalkozások egyik legnagyobb havi kiadása a rezsiköltség, ezen belül a villanyszámla kifizetésének a terhe.”

Egy jól méretezett napelem rendszerrel vállalkozásunk áramköltségei teljes egészében kiválthatóak. A napelemes beruházást megoldhatjuk saját kiadásból is, de a cégek, és vállalkozásoknak vannak olyan pályázati kiírások, amelyekben vállalkozások is jó eséllyel pályázhatnak napelem rendszerek telepítésére. A napelemeknek és a pályázatok révén nyert összegeknek köszönhetően nagyságrendekkel csökkenthetők a rendszer kiépítésének bekerülési költségei, amely ráadásul negyedszázadra kiszámítható módon láthatja el a vállalkozásokat tiszta energiával. A cégünk, vállalkozásunk üzemcsarnokára telepített napelem rendszerrel, tiszta, ingyenes, megújuló energiát állíthatunk elő a vállalkozásunk számára.

15 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

15 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 900 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,985 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 900 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,985 kWp

37 db Risen Energy napelem panel

16484 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11703 m3

éves CO2 megtakarítás

70.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 7.345.000 Ft-tól

15 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.