+36 (1) 699 99 88

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása

Legalább 200 millió forint, legfeljebb 5 milliárd forint. Alapvető támogatási intenzitás: 50%, amely akár 65%-ig növelhető. Előleg is igényelhető a támogatási összeg 25%-áig, de legfeljebb 500 millió forintig. A pályázat keretösszege 150 milliárd Ft.

Hogyan érhet el minket a leggyorsabban?

Medve Nóra

Pályázati referens

+36 (70) 501 6272

nora.medve@innovativnapelem.hu

Kereki Éva

Pályázati referens

+36 (25) 748 045

eva.kereki@innovativnapelem.hu

Állattartó telepek létesítményeinek épületenergetikai, épületgépészeti felújításával, technológiák korszerűsítésével, valamint a megújuló energia hasznosítására irányuló technológiák kialakításával csökken az ágazat energiafelhasználása.

A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.

Fontos kiemelnünk, hogy a pályázatok kapcsán, napelemes rendszer is szerepel a támogatható tevékenységek között!

Fontos kiemelnünk, hogy a pályázatok kapcsán, napelemes rendszer is szerepel a támogatható tevékenységek között!

Kik pályázhatnak az Állattartó telepek korszerűsítése támogatásra?

Mezőgazdasági termelők, akik a támogatási kérelem benyújtását megelőző, vagy amennyiben erre vonatkozóan nem rendelkeznek adatokkal, az azt megelőző teljes lezárt üzleti évben legalább 10 000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek.

A fenti üzleti évben árbevételüknek legalább 40%-a mezőgazdasági tevékenységből származott.

A pályázatok célja:

Mindkét pályázat fő célja az állattartó gazdaságok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, új épületek, építmények kialakításával, valamint az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák termelésbe állításával. Kiemelt cél még a járványos állatbetegségek állattartó telepeken történő megjelenésének kockázatának csökkentése. Ez folyamatos kihívás elé állítja a gazdákat, így minden segítséget meg kell ragadni, hogy a kockázat csökkenjen.

Hasonló oldalak

Nem találta amit keresett, vagy segítségre van szüksége? Ha elakadt, keressen minket a +36 (1) 699 99 88 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása Állattartó telepek fejlesztésének támogatása