Chat with us, powered by LiveChat 7,38kWp napelem rendszer szerelés Balatonfüred | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

7,38kWp napelem rendszer szerelés Balatonfüred

7,38kWp napelem rendszer szerelés Balatonfüred
7,38kWp napelem rendszer szerelés Balatonfüred
7,38kWp napelem rendszer szerelés Balatonfüred
“A napelem panelok által megtermelt áram egyenáram, hogy a háztartásunkban is felhasználható váltóáram legyen, szükségünk van egy köztes berendezésre, az úgy nevezett inverterre, ami a napelem modulok által termelt egyenáramot a hálózatban használatos váltóárammá alakítja át.”

A napelem modulokat nem mindegy, hogy milyen tájolás és dőlésszög szerint helyezzük el. Egy napelem rendszer telepítésekor a rosszul megválasztott beállítás miatt csökken a napelem modulok által előállított villamos energia mennyisége. Magyarországon déli tájolás és 40 fokos dőlési szög az ideális a napelem rendszer telepítésére. A napelem modul olyan eszköz, amely a fénysugárzás energiáját közvetlenül villamos energiává képesek alakítani. Az úgynevezett fotoeffektus kihasználásával a napelemben a nap sugárzási energiája közvetlenül elektromos energiává alakul át.

7 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

7 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 27 800 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

7,885 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

27 800 Ft

havi villanyszámla kiváltására

7,885 kWp

19 db SHARP napelem panel

8674 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6158 m3

éves CO2 megtakarítás

36.3 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.904.000 Ft-tól

7 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.