Chat with us, powered by LiveChat 4,81kWp Napelem rendszer szerelés Békésszentandrás | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

4,81kWp Napelem rendszer szerelés Békésszentandrás

4,81kWp Napelem rendszer szerelés Békésszentandrás
4,81kWp Napelem rendszer szerelés Békésszentandrás
4,81kWp Napelem rendszer szerelés Békésszentandrás
“A napelem rendszerek egyik igen hasznos és látványos szolgáltatása az online rendszerfelügyelet, a monitoring.”

Segítségével a napelem rendszer működése ellenőrizhető és nyomon követhető, a termelési adatok az interneten keresztül bárhonnan, akár egy okos telefon segítségével is egyszerűen elérhetők. A napelem rendszerekben az inverter szinte minden esetben méri és regisztrálja a napelemek energiahozamát. A pillanatnyi teljesítmény és a halmozott energiatermelési adatok az inverter kijelzőjéről leolvashatók. A napelem rendszerek monitoringja lehet inverterszintű vagy napelemszintű. Az inverterszintű monitoring során a napelem rendszer fontosabb működési adatai jelennek meg, mint az aktuális teljesítmény, napi energiahozam, valamint a napi, havi, éves termelés. A napelemszintű monitoring minden egyes napelem teljesítményét képes megmutatni. Ezzel a rendszerfelügyelettel a hibás, árnyékolt napelem modulok nem maradnak tovább láthatatlanul.

4 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

4 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 14 300 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,05 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

14 300 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,05 kWp

10 db Risen Energy napelem panel

4455 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3163 m3

éves CO2 megtakarítás

19.1 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.831.000 Ft-tól

4 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.