+36 (1) 699 99 88

5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Biatorbágy

5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Biatorbágy
5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Biatorbágy
5,92kWp napelem rendszer kivitelezés Biatorbágy
“A napelem rendszerek tervezésénél a méretezést általában az éves fogyasztáshoz igazítjuk.”

Ennek egyik oka az, hogy a „túltermelés” értékesítése csak alacsonyabb áron lehetséges. A megújuló energiák használata az iparban is egyre nagyobb szerepet kap. Egyre több ipari ingatlanon találkozhatunk hálózatra visszatápláló napelem rendszerekkel. A környezeti változásokhoz való alkalmazkodás és az energiafüggőség az alternatív energiák felhasználása felé fordítja már a magyarországi gyártó cégek és vállalkozások figyelmét is. A napelem rendszer a Napból érkező fényt alakítja át villamos energiává, így környezetkímélő megújuló energiával biztosítja a gyár elektromos áram energia igényének egy jelentős részét. A napelem rendszer megtervezésekor, és kiépítésekor segítünk a pályázati lehetőségek kihasználásában, a banki hitelkonstrukció megtervezésében. A tervezett napelem rendszer kiépítését, beüzemelését és engedélyeztetését sok éves tapasztalattal és több száz napelem rendszer telepítésével rendelkező kollégáinkkal, valamint saját gépparkkal valósítjuk meg.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 18 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

18 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,1 kWp

12 db Longi napelem panel

5610 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3983 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.223.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.