Chat with us, powered by LiveChat 9,99kWp napelem rendszer szerelés Bócsa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

9,99kWp napelem rendszer szerelés Bócsa

9,99kWp napelem rendszer szerelés Bócsa
9,99kWp napelem rendszer szerelés Bócsa
9,99kWp napelem rendszer szerelés Bócsa
“Sokan azt gondolják, hogy a napelem rendszerek telepítése nem éri meg, hogy soha nem térül meg, pedig a napelem rendszerek megtérülése, támogatások nélkül 8-10 év.”

A napelem rendszerek megtérülése szempontjából fontos szerepet játszik a tető tájolása és árnyékmentessége, és hogy a napelem rendszerünk milyen beépített tartalommal rendelkezik. A minőségi, magas hatásfokú napelem modulokból és inverterből álló napelem rendszerek megtérülési ideje gyorsabb, mivel több áramot termelnek. A napelem rendszerek lelke az inverter, ami átalakítja az áramot, így itt is fontos, hogy minél magasabb hatásfokon működjön, ezáltal kevesebb áram vész kárba. Ezért a napelem rendszerek tervezésekor nem érdemes spórolnunk azon, hogy nem minőségi termékeket választunk.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.