Chat with us, powered by LiveChat 6,29kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,29kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs

6,29kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
6,29kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
6,29kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
“Cégünk a hálózatra kapcsolt napelem rendszerek esetén vállalja az áramszolgáltatókkal történő ügyintézést és a hálózat csatlakozási tervdokumentáció elkészítését is.”

Magyarország adottságai rendkívül jók a napsütötte órák száma és az egy négyzetméterre jutó besugárzás szempontjából is. Egy jól tájolt, megfelelően tervezett 5 kW-os napelem rendszer például éves szinten kb. 5000-6000 kWh villamos áramot termel meg és ezzel jelentős kiadást spórol meg a napelem rendszer tulajdonosának. Természetesen ettől eltérő teljesítmények is előfordulhatnak, a hálózatra visszatápláló napelem rendszerek áramtermelésének mennyiségére nagy hatással van a minőségi, és magas hatásfokkal működő napelem modulok és inverterek. A napelem rendszerek fixen történő elhelyezésekor, sátor tetős, lapos tetős illetve földre telepített módszereket különböztetünk meg.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.