+36 (1) 699 99 88

7,4kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs

7,4kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
7,4kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
7,4kWp napelem rendszer kivitelezés Budaörs
“Az aktív napenergia hasznosításnak két módja létezik, a Nap hőenergiájának hasznosítására a napkollektor, a napsugárzás energiájára kihasználásra pedig a napelem.”

A napelem rendszerek telepítése világszerte rohamosan terjed. A napelemek rohamos terjedésének fő okai, hogy teljesen zöld energiaforrás a környezetet semmilyen módon nem szennyezi, hosszú távra lehet vele tervezni hisz általában 25 év garancia van rá de ezek a modern rendszerek több évtizedig gondtalanul működnek és megbízható energiaforrás biztosítanak hiszen a nap évmilliárdokkal ezelőtt is sütött és évmilliárdok múlva is fog. Napelemes rendszerünkkel környezetbarát módon, káros anyagok kibocsátása nélkül termelhetünk elektromos áramot a háztartásunk számára. A hálózatra visszatápláló napelem rendszerünk akár 30-40 évig termel megújuló zöld energiát további költségek és kiadások nélkül.

7 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

7 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,95 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

21 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,95 kWp

14 db Longi napelem panel

6545 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4647 m3

éves CO2 megtakarítás

26.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.540.000 Ft-tól

7 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.