Chat with us, powered by LiveChat 12,71kWp napelem rendszer telepítés Budapest | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

12,71kWp napelem rendszer telepítés Budapest

12,71kWp napelem rendszer telepítés Budapest
12,71kWp napelem rendszer telepítés Budapest
12,71kWp napelem rendszer telepítés Budapest
“A hálózatra visszatápláló napelem rendszerek egyik legfontosabb eleme az inverter, ami a napelemek által termelt egyenáramot alakítja át az elektromos hálózatban is használatos váltóárammá.”

A mai korszerű inverterek azonban ennél sokkal több feladatot is ellátnak, optimalizálják az áramtermelést, biztonsági és védelmi funkciókat látnak el, adatgyűjtést és távfelügyeletet biztosítanak. Az inverter kiválasztásánál nagyon fontosa arra figyelni, hogy a választott típus megfeleljen a közcélú hálózati csatlakoztatáshoz előírt elosztói követelményeknek. Csak olyan invertert lehet alkalmazni, amit az adott terület energia szolgáltatója jóváhagyott. Az engedélyezett inverterek listája letölthető a szolgáltatók honlapjáról.

12 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

12 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 42 500 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

12,035 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

42 500 Ft

havi villanyszámla kiváltására

12,035 kWp

29 db SHARP napelem panel

13239 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9399 m3

éves CO2 megtakarítás

55.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.726.000 Ft-tól

12 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.