Chat with us, powered by LiveChat 13,94 kWp napelem szerelés Budapest | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

13,94 kWp napelem szerelés Budapest

13,94 kWp napelem szerelés Budapest
13,94 kWp napelem szerelés Budapest
13,94 kWp napelem szerelés Budapest
“A napelem rendszerek telepítésekor a megtérülési adatok jelentik a fő választási szempontot, azonban a megtérülési mutató az egyre növekvő energiaáraknak köszönhetően egyre inkább a napelem rendszerek használata mellett teszi le voksát.”

Egy ideálisan tájolt, árnyékmentes tetőfelületre telepített hálózatra visszatápláló napelem rendszer várható megtérülési ideje 6-8 év, támogatások nélkül. Napelemes rendszerünk ezután 20-30 évig termeli az ingyen áramot a háztartásunk számára további költségek nélkül. Napelemes rendszerünkkel óvjuk a környezetünket és a levegő minőségét. A megújuló energiaforrások alkalmazása nem csupán egy példaértékű törekvés a fenntarthatóság melletti harcban. Az alternatív energiák használatát a környezettudatos szemléletmód elterjedése mellett az egyre növekvő energiaárak is indokolják.

13 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

13 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 42 900 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

12,15 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

42 900 Ft

havi villanyszámla kiváltására

12,15 kWp

30 db Risen Energy napelem panel

13365 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

9489 m3

éves CO2 megtakarítás

57.3 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 6.218.000 Ft-tól

13 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.