Chat with us, powered by LiveChat 9,79kWp napelem rendszer telepítés Bugac | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

9,79kWp napelem rendszer telepítés Bugac

9,79kWp napelem rendszer telepítés Bugac
9,79kWp napelem rendszer telepítés Bugac
9,79kWp napelem rendszer telepítés Bugac
“A házunkra telepített napelem rendszer egy olyan befektetés, ami évtizedeken át passzív hozamot termel a háztartásunk számára.”

A házunkra telepített napelem rendszer egy olyan befektetés, ami évtizedeken át passzív hozamot termel a háztartásunk számára. Egyszeri beruházással megszabadulunk az éves áramszámlától és még az ingatlanunk értékét is növeljük a telepített napelem rendszer értékével. Otthonodban hivatalosan egy háztartási kiserőmű működik, ami nap mint nap termel áramot számodra. Egy napelem rendszer kivitelezésének költsége 8-10 alatt megtérül, és az áramtermelés ezután sem áll meg. Egy családi házra telepített napelem rendszer 50 évig üzembiztosan működhet, további költségek nélkül, így nem kell megmagyarázni, hogy miért is érdemes befektetésként gondolni a napelem rendszer telepítésre. A napelem rendszer egy kiszámítható biztonságot ad a változó világpiaci árakkal szemben a háztartásunk számára, hisz lakásunkban gyakorlatilag minden árammal működik, és napelem rendszereddel, te magad látod el háztartásodat energiával, a szolgáltatoktól teljesen függetlenül.telepített napelem rendszer egy olyan befektetés, ami évtizedeken át passzív hozamot termel a háztartásunk számára. Egyszeri beruházással megszabadulunk az éves áramszámlától és még az ingatlanunk értékét is növeljük a telepített napelem rendszer értékével. Otthonodban hivatalosan egy háztartási kiserőmű működik, ami nap mint nap termel áramot számodra. Egy napelem rendszer kivitelezésének költsége 8-10 alatt megtérül, és az áramtermelés ezután sem áll meg. Egy családi házra telepített napelem rendszer 50 évig üzembiztosan működhet, további költségek nélkül, így nem kell megmagyarázni, hogy miért is érdemes befektetésként gondolni a napelem rendszer telepítésre. A napelem rendszer egy kiszámítható biztonságot ad a változó világpiaci árakkal szemben a háztartásunk számára, hisz lakásunkban gyakorlatilag minden árammal működik, és napelem rendszereddel, te magad látod el háztartásodat energiával, a szolgáltatoktól teljesen függetlenül.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.