Chat with us, powered by LiveChat 9,48kWp napelem rendszer telepítés Csengőd | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

9,48kWp napelem rendszer telepítés Csengőd

9,48kWp napelem rendszer telepítés Csengőd
9,48kWp napelem rendszer telepítés Csengőd
9,48kWp napelem rendszer telepítés Csengőd
“Napelem rendszerek nem csak a háztetőre telepíthetőek.”

A napenergiát rengeteg ok miatt érdemes választani. Az első ok az, hogy ez egy megújuló energiaforrás, amely azt jelenti, hogy ez sosem fog elfogyni. Napsütés mindig lesz, így nem kell attól aggódnunk, hogy az energiaforrás egyszer csak elfogy. Másik rendkívül jó érv mellette, hogy miután visszatérült az ára évtizedekig ingyenes az áram. Nem kell érte semmit se fizetnünk, mert megtermeljük magunknak. Ez ad egyfajta szabadságot is, hogy nem függünk az áramszolgáltatótól. Ha a fűtést is napenergiával oldjuk meg, akkor még egy szolgáltató kiesik, akitől függhetnénk, így még nagyobb szabadságot kapunk.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 28 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,1 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

28 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,1 kWp

20 db Risen Energy napelem panel

8910 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6326 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.670.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.