+36 (1) 699 99 88

9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj

9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
9,24kWp napelem rendszer szerelés Cserszegtomaj
“A smart napelem modulok tartalmaznak egy beépített mikroprocesszort, ami az adott napelem modul teljesítményét maximalizálja és egyéni munkapont követést tesz lehetővé.”

Ugyanakkor a hagyományos modulokhoz is lehet vásárolni külön ilyen optimalizáló elektronikát. Az optimalizálóval nem rendelkező napelem rendszereknél oda kell figyelni, hogy az egymással sorba kötött moduloknak, ugyanolyan tájolásúnak és dőlésszögűnek kell lenniük, mivel ha más szögben éri a nap, vagy a napelem modulok egyikét árnyék éri, akkor az a napelem gyengébben fog termelni, mint a sorban a többi, és az lerontja a többi teljesítményét is, az árnyék akár 50%-ban is leronthatja egy kör termelését. A smart napelem rendszereknél minden napelem külön munkapont vezérléssel rendelkezik, így akár az összes nézhet más irányba, vagy rendelkezhet eltérő dőlésszöggel, vagy akár különböző típusú napelem modulokat is tartalmazhat a napelem rendszer, így is a maximális teljesítményt tudja leadni. A smart napelem rendszerek termelése a számítógépen, vagy a telefonunkon keresztül után követhető. Smart rendszerek esetén pontosan nyomon követhető az egyes modulok termelése, és jelzi a rendszer, hogy pontosan melyik modullal van esetleg gond. Smart napelem rendszerek tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban keressen minket bizalommal.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.