Chat with us, powered by LiveChat 14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Dabas | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Dabas

14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Dabas
14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Dabas
14,8kWp napelem rendszer kivitelezés Dabas
“A napelem rendszereknél a téli és a nyári fogyasztás és termelés között van egy ciklikusság, hiszen nyáron jóval több energiát termel meg a napelem rendszere, és valószínűleg a háztartása kevesebb áramot is fogyaszt, viszont télen kevesebb áramot termel a napelem, viszont ön valószínűleg jóval több áramot fogyaszt.”

Napelem rendszerünkkel helyben tudjuk megtermelni az áramot a háztartásunk számára. A napelem rendszerrel tiszta, zöld energiát állíthatunk elő káros szén-dioxid kibocsátása nélkül. A napelem rendszerek megtérülési ideje 8-10 év, ezután a napelem rendszer további kiadások nélkül, ingyen termel áramot a háztartásunk számára évtizedeken keresztül. A napelem rendszerek tervezésekor, kivitelezésekor fontos figyelembe venni a telepítendő tető tájolását és árnyékmentességét. Hogy miért fontos ez? Ha a tetőfelület nem megfelelő tájolású, vagy árnyék borítja a tetőt, a napelem rendszerünk jóval kevesebb áramot termel, ezáltal a napelem rendszerünk jóval lassabban térül meg.

14 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

14 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 700 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,94 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 700 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,94 kWp

36 db SHARP napelem panel

16434 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11668 m3

éves CO2 megtakarítás

68.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 8.005.000 Ft-tól

14 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.