Chat with us, powered by LiveChat 14,8kWp napelem rendszer szerelés Debrecen | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

14,8kWp napelem rendszer szerelés Debrecen

14,8kWp napelem rendszer szerelés Debrecen
14,8kWp napelem rendszer szerelés Debrecen
14,8kWp napelem rendszer szerelés Debrecen
“A napelemek hatékonyságát befolyásolja a napfény intenzitása, beesési szöge és a környezeti hőmérséklet is.”

A fény intenzitás az, amit sajnos nem tudjuk befolyásolni. Azonban hazánkban a napsütéses órák magas száma kedvez a napelem rendszerek telepítésének, és a napelemes befektetések mielőbbi megtérülésének. A napelemekkel történő maximális energia termelésének egyik feltétele az optimális napelem tájolás. Erre legmegfelelőbb a déli fekvésű tetőfelület. A napelem rendszerek árainak rohamos csökkenésével a mai napelemek megtérülése támogatás igénybevétele nélkül típustól függően 6-8 év lehet. Egy minőségi beépített anyagokat tartalmazó napelem rendszer 30-40 évig termel ingyen elektromos áramot a háztartásunk számára minden plusz költség nélkül.

14 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

14 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 700 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,94 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 700 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,94 kWp

36 db SHARP napelem panel

16434 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11668 m3

éves CO2 megtakarítás

68.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 8.005.000 Ft-tól

14 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.