Chat with us, powered by LiveChat 5,18kWp napelem rendszer telepítés Debrecen | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,18kWp napelem rendszer telepítés Debrecen

5,18kWp napelem rendszer telepítés Debrecen
5,18kWp napelem rendszer telepítés Debrecen
5,18kWp napelem rendszer telepítés Debrecen
“Amikor napelem rendszert akarunk felszereltetni, akkor mindenképp érdemes átgondolni, hogy a fűtést is napelemmel oldjuk meg.”

Ha már meglévő fűtésrendszerünk ki van építve, akkor jobb átgondolni, hogy megéri-e lecserélni. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy ha gázzal fűtünk, akkor annak az ára bármikor emelkedhet. Ezt nem lehet előre megmondani, hogy mikor és mennyivel fog emelkedni, de bármikor megtörténhet. Ha a házunkba szeretnénk napelemet csináltatni, akkor jobb, ha a gázos fűtésrendszerünket is lecseréltetjük. Ha meglévő elektromos fűtésrendszerünk van, akkor mindenképp érdemes a napelemesen megoldani a dolgot, rákötni erre a hálózatra. Így rengeteg pénzt, időt, és energiát spórolhatunk. Jobb ezeket a munkálatokat egyből megcsinálni, mivel a saját életünket könnyíthetjük meg ezzel. A megújuló energia mindig kéznél van, és ingyenes, így hosszú távon érdemesebb ebben gondolkodni.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.