Chat with us, powered by LiveChat 6,66kWp napelem rendszer kivitelezés Dombóvár | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,66kWp napelem rendszer kivitelezés Dombóvár

6,66kWp napelem rendszer kivitelezés Dombóvár
6,66kWp napelem rendszer kivitelezés Dombóvár
6,66kWp napelem rendszer kivitelezés Dombóvár
“A hálózatra visszatápláló napelem rendszereknél a fogyasztott és visszatáplált energiamennyiségek esetében szaldó képzésével határozzák meg a rendszerhasználati díjak elszámolását.”

Az elszámolás az energiaszolgáltató felé egy oda-vissza merő villanyóra segítségével történik. Ha éves szinten fogyasztásunk meghaladja a közcélú hálózatba táplált áram mennyiségét, akkor a rezsidíjat a kettő különbözete alapján kell megfizetni. Ha a kettő megegyezik, akkor csak az éves díjakat kell megfizetni. Ha a fogyasztás kisebb, mint a visszatáplált energia mennyisége, szintén csak az éves díjat számolják fel, azonban ha számlaképesek vagyunk, a termelt többlet energiáért kifizetést kérhetünk. A szolgáltató kifizeti ezt, de a bevételre ÁFA és a jövedelemre nyereség vonatkozik, tehát jövedelemadó kötelezettség kötődik hozzá. A napelem rendszerek megtérülése attól függ, hogy az illető igénybe vesz bizonyos támogatást vagy sem. Ha saját erőből fektet be, akkor körülbelül 8, vagy akár 10 év alatt termelik vissza a befektetési árat.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.