Chat with us, powered by LiveChat 6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi

6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
“A napelemek elektromos áramot állítanak elő a fény segítségével.”

Ekkor egyenáram keletkezik, amit a háztartások nem képesek felhasználni. Ezért van szükség a napelem rendszer másik fontos részére, az inverterre, amelynek segítségével az egyenáram váltóárammá alakítható. Az energia innen a biztosítószekrénybe, majd közvetlenül a fogyasztókhoz jut. A napelem rendszer által megtermelt, de fel nem használt áram a kétirányú mérőórán keresztül visszajut az elektromos hálózatba. A szolgáltatóval az elszámolás is ezen oda-vissza mérő villanyóra segítségével történik meg éves szinten. Egy jól megtervezett napelem rendszerrel családunk éves áramfogyasztását kiválthatjuk. A napelem rendszerek jelenleg a napenergia-hasznosítás legkorszerűbb módját képviselik. Gazdaságossági fokuk igen magas, így egy napelem rendszer telepítése a jelenlegi gazdasági helyzetben az alacsony banki kamatok miatt nemcsak kifizetődő, hanem akár még igen jó pénzügyi befektetés is lehet.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.