+36 (1) 699 99 88

6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi

6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
6,29kWp napelem rendszer telepítés Dunakeszi
“A napelemek elektromos áramot állítanak elő a fény segítségével.”

Ekkor egyenáram keletkezik, amit a háztartások nem képesek felhasználni. Ezért van szükség a napelem rendszer másik fontos részére, az inverterre, amelynek segítségével az egyenáram váltóárammá alakítható. Az energia innen a biztosítószekrénybe, majd közvetlenül a fogyasztókhoz jut. A napelem rendszer által megtermelt, de fel nem használt áram a kétirányú mérőórán keresztül visszajut az elektromos hálózatba. A szolgáltatóval az elszámolás is ezen oda-vissza mérő villanyóra segítségével történik meg éves szinten. Egy jól megtervezett napelem rendszerrel családunk éves áramfogyasztását kiválthatjuk. A napelem rendszerek jelenleg a napenergia-hasznosítás legkorszerűbb módját képviselik. Gazdaságossági fokuk igen magas, így egy napelem rendszer telepítése a jelenlegi gazdasági helyzetben az alacsony banki kamatok miatt nemcsak kifizetődő, hanem akár még igen jó pénzügyi befektetés is lehet.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

5,95 kWp teljesítményű napelem rendszer Huawei inverterrel

21 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

5,95 kWp

14 db Longi napelem panel

6545 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4647 m3

éves CO2 megtakarítás

26.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.540.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.