Chat with us, powered by LiveChat 5,18kWp napelem rendszer szerelés Dunaújváros | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,18kWp napelem rendszer szerelés Dunaújváros

5,18kWp napelem rendszer szerelés Dunaújváros
5,18kWp napelem rendszer szerelés Dunaújváros
5,18kWp napelem rendszer szerelés Dunaújváros
“Jelenleg a napenergia-hasznosítás egyik leggazdaságosabb módja a hálózatra visszatápláló napelem rendszer.”

A napelem rendszer pillanatnyi termelése szinte bizonyosan nem esik egybe a pillanatnyi fogyasztással, így vagy termelési többlet, vagy hiány keletkezik. Amennyiben a napelem rendszer többet termel, mint a fogyasztás, a megtermelt többlet energia a közcélú hálózatba folyik be, de ha a rendszer termelése kevesebb (pl éjszaka), a szükséges energiát a fogyasztók a hálózatból pótolják. A napelem rendszerek egyik legfontosabb alkotóeleme maga a napelem. Legtöbbször a háztetőre kerül felszerelésre. Ott ahol nem áll rendelkezésre kellő tetőfelület, függőleges falra vagy a talajszintre történő elhelyezés is megoldható. A cégünk által használt japán SHARP napelemekekre biztosított 25 év garancia nem üres frázis, ráadásul a gyártóval kialakított szoros együttműködésnek köszönhetően vállalatunk szinte kínai áron tudja biztosítani a prémium minőségű modulokat.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.