Chat with us, powered by LiveChat 16,8kWp napelem rendszer telepítés Felsőgagy | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

16,8kWp napelem rendszer telepítés Felsőgagy

16,8kWp napelem rendszer telepítés Felsőgagy
16,8kWp napelem rendszer telepítés Felsőgagy
16,8kWp napelem rendszer telepítés Felsőgagy
“Egyre többen gondolkodnak környezettudatosabban és a megújuló energiákban látják a jövőt az atomenergia és a széntüzelésű, a környezetünket szennyező erőművekkel szemben.”

Sokan azonban azt gondolják, hogy a hálózatra visszatápláló napelem rendszerek drágák, hogy a napelem rendszerre kiadott befektetések soha nem térülnek meg, pedig a napelem modulok ára az elmúlt 10 évben folyamatosan csökkent, köszönhetően a megújuló energiaforrásokra szánt hatalmas támogatásoknak köszönhetően világszerte. Nem elfelejtendő tény, hogy a Nap energiája ingyenes, és egyben kimeríthetetlen. Ez egy kiváló befektetés, hiszen a mutatók szerint átlagos körülmények között a kiépítés ára 7-12 éven belül térül meg támogatások kihasználása nélkül, ezután, mint passzív hozam élvezheted előnyeit. Nem kell kitennie magát a bizonytalan energiagazdálkodási helyzetnek, hanem függetlenséget kap a szolgáltatóktól, egy olyan rendszerrel, ami könnyen megvalósítható és gyorsan megtérülő, generációkon át tartó megoldás biztosítunk a háztartásunk számára.

16 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

16 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 900 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,985 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 900 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,985 kWp

37 db Risen Energy napelem panel

16484 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11703 m3

éves CO2 megtakarítás

70.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 7.345.000 Ft-tól

16 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.