Chat with us, powered by LiveChat 6,66kWp napelem rendszer telepítés Fertőd | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,66kWp napelem rendszer telepítés Fertőd

6,66kWp napelem rendszer telepítés Fertőd
6,66kWp napelem rendszer telepítés Fertőd
6,66kWp napelem rendszer telepítés Fertőd
“A családi házunkra telepített napelem rendszerrel egyszerre szabadulunk meg az éves áramszámla fizetés terhétől és még a családi házunk értékét is növeljük a napelem rendszer árával.”

A családi házunkra telepített napelem rendszerrel egyszerre szabadulunk meg az éves áramszámla fizetés terhétől és még a családi házunk értékét is növeljük a napelem rendszer árával. Napelemes rendszerünkkel csökkentjük a családunk ökológiai lábnyomát, a napelemekkel káros széndioxid kibocsátás nélkül termelünk energiát a családunk számára. A családi házakra telepített napelem rendszerek átlagos megtérülése támogatások nélkül 8-10 év, utána elmondhatjuk, hogy további kiadások nélkül termel áramot számunkra. Használja ki ön is az 50%-os otthonfelújítási támogatást napelem rendszer telepítésére, szabaduljon meg ön is az áramszámlától.

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.