+36 (1) 699 99 88

9,79kWp napelem rendszer telepítés Fülöpháza

9,79kWp napelem rendszer telepítés Fülöpháza
9,79kWp napelem rendszer telepítés Fülöpháza
9,79kWp napelem rendszer telepítés Fülöpháza
“Sokan szeretnének napelem rendszerrel megszabadulni az áramszámlától, de sokszor a tető nem alkalmas a napelem kivitelezéshez.”

Ilyenkor van lehetőség a földre telepíteni, ha rendelkezünk ehhez szükséges területtel. Egy napelemes beruházás nagysága a jelenlegi kivitelezési költségek és áramdíjak mellett 8-10 év. A jelenlegi tapasztalatok és becslések szerint a napelemes panelek élettartama 25-30 év. Ez nem azt jelenti, hogy ezután "tönkre mennek" és új napelem rendszert kell felszerelni, hanem hogy a teljesítményük némileg (10-15%) csökken, ám továbbra is használhatók. Jelenleg Magyarországon a napelem rendszerek árai Kw-onként átlagban 4-600 eFt-ba kerülnek, ebben az árban a teljes engedélyeztetési, tervezési kivitelezési folyamat szerepel, azaz ezért az árért a kivitelező "kulcsrakész" állapotban adja át a rendszert, azt a szolgáltatónak csak műszakilag át kell vennie, és az oda-vissza mérő áramóra cseréje után a hálózatra kell csatlakoztatnia. A napelem panelek, s emiatt a napelem rendszerek árai napjainkra, jellemzően a tömegtermelés beindulásának köszönhetően a 6-8 évvel ezelőtti szint mintegy harmadára csökkentek. A napelem rendszereket teljesítményükkel határozhatjuk meg.

9 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

9 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 30 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

8,5 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

30 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

8,5 kWp

20 db Longi napelem panel

9350 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6639 m3

éves CO2 megtakarítás

38.2 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.890.000 Ft-tól

9 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.