Chat with us, powered by LiveChat 2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő

2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
2,59kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
“A napelemek a Nap fényét alakítják át egyenárammá, amit egy áramátalakító készülék, az úgy nevezett inverter alakít át, a háztartásunkban is felhasználható váltóárammá.”

Az áramot az energiaszolgáltató hálózatába tápláljuk be, és onnan vesszük vissza amikor a napelem rendszerünk nem, vagy kevesebbet termel (pl. éjszaka, vagy télen). Az energiaszolgáltatóval az elszámolás éves szinten történik egy oda-vissza mérő villanyóra segítségével. Sokan azt gondolják, hogy a napelem rendszerek telepítése nem éri meg, hogy soha nem térül meg, pedig a napelem rendszerek megtérülése, támogatások nélkül 8-10 év. A napelem rendszerek megtérülése szempontjából fontos szerepet játszik a tető tájolása és árnyékmentessége, és hogy a napelem rendszerünk milyen beépített tartalommal rendelkezik. A minőségi, magas hatásfokú napelem modulokból és inverterből álló napelem rendszerek megtérülési ideje gyorsabb, mivel több áramot termelnek. A napelem rendszerek lelke az inverter, ami átalakítja az áramot, így itt is fontos, hogy minél magasabb hatásfokon működjön, ezáltal kevesebb áram vész kárba. Ezért a napelem rendszerek tervezésekor nem érdemes spórolnunk azon, hogy nem minőségi termékeket választunk.

2 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

2 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 10 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

2,835 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

10 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

2,835 kWp

7 db Risen Energy napelem panel

3119 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

2214 m3

éves CO2 megtakarítás

13.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.245.000 Ft-tól

2 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.