Chat with us, powered by LiveChat 6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő

6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
6,66kWp napelem rendszer telepítés Gyömrő
“A napelem rendszerek kivitelezésekor a leghosszabb időt az ügyintézés viszi el, maga a napelem rendszer kivitelezése csak egy napot vesz igénybe, egy családi ház éves áramfogyasztását biztosító napelem rendszer esetében.”

A napelem rendszerek kivitelezésekor a leghosszabb időt az ügyintézés viszi el, maga a napelem rendszer kivitelezése csak egy napot vesz igénybe, egy családi ház éves áramfogyasztását biztosító napelem rendszer esetében. A napelem rendszerek kivitelezését teljes körű ügyintézéssel vállaljuk. Ebben benne van az ingyenes helyszíni felmérés, ami nagyon fontos a napelem rendszer tervezése, és kivitelezése szempontjából. A helyszíni felmérés derül ki, hogy az ön ingatlanja alkalmas-e arra, hogy napelem rendszert telepítsenek rá. A teljes körű ügyintézés során vállaljuk a területileg illetékes szolgáltató felé a szükséges dokumentumok elkészítését. Villamos mérnökünk elkészíti a csatlakozási tervdokumentációt, és ha ez a szolgáltatótól elfogadásra kerül, akkor önnel egyeztetve kitűzünk egy napot a napelem rendszer telepítésére. A napelem rendszer kivitelezéssel a kollégáink egy nap alatt végeznek, és a kivitelezési területet feltakarítva hagyják el. A napelem rendszer kivitelezés után a cégünk részéről megtörténik a készre jelentés az energiaszolgáltató felé. Ez után szerelik fel önnek az oda-vissza számláló órát és kötik meg önnel az új szerződést. Innentől már csak sok napsütéses órára van szükségünk :)

6 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

6 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 21 400 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

6,075 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

21 400 Ft

havi villanyszámla kiváltására

6,075 kWp

15 db Risen Energy napelem panel

6683 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

4745 m3

éves CO2 megtakarítás

28.7 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.727.000 Ft-tól

6 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.