Chat with us, powered by LiveChat 2,22kWp napelem rendszer kivitelezés Gyöngyöspata | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

2,22kWp napelem rendszer kivitelezés Gyöngyöspata

2,22kWp napelem rendszer kivitelezés Gyöngyöspata
2,22kWp napelem rendszer kivitelezés Gyöngyöspata
2,22kWp napelem rendszer kivitelezés Gyöngyöspata
“A napelem rendszer kivitelezések szinte bármilyen tetőtípusra végrehajthatóak, a mai modern napelemes tartószerkezetek minden tetőtípusra kínálnak megoldást.”

A napelem rendszer kivitelezések szinte bármilyen tetőtípusra végrehajthatóak, a mai modern napelemes tartószerkezetek minden tetőtípusra kínálnak megoldást. A napelem rendszer kivitelezések előtti fontos lépés a napelemes kivitelező cégek részéről a helyszíni felmérés, cégünk ezt ingyen végzi, nem számít fel önnek ezért külön költséget. A helyszíni felmérés azért fontos, mert a felmérés végző kollégánk ekkor állapítja meg a tető tájolását, árnyékmentességét, felméri a napelem rendszer kivitelezéskor beépítendő anyagok mennyiségét, és önnel közösen meghatározza az inverter lehetséges helyét. Ezen adatok birtokában tudunk adni egy olyan árajánlatot, ami nem tartalmaz rejtett költségeket. Ha elfogadja az árajánlatunkat a cégünk a napelem rendszer kivitelezését a teljes körű ügyintézéssel vállalja.

2 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

2 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 10 000 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

2,835 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

10 000 Ft

havi villanyszámla kiváltására

2,835 kWp

7 db Risen Energy napelem panel

3119 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

2214 m3

éves CO2 megtakarítás

13.4 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 2.245.000 Ft-tól

2 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.