Chat with us, powered by LiveChat 5,94kWp napelem rendszer telepítés Gyönygyöstarján | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

5,94kWp napelem rendszer telepítés Gyönygyöstarján

5,94kWp napelem rendszer telepítés Gyönygyöstarján
5,94kWp napelem rendszer telepítés Gyönygyöstarján
5,94kWp napelem rendszer telepítés Gyönygyöstarján
“A napelem rendszerek kulcsra kész kivitelezésénél, a kivitelező cég vállalja a teljes körű dokumentáció elkészítését, a rendszer megtervezését, a napelem rendszer kivitelezését és a szolgáltató felé a készre jelentést.”

A napelem rendszerek kulcsra kész kivitelezésénél, a kivitelező cég vállalja a teljes körű dokumentáció elkészítését, a rendszer megtervezését, a napelem rendszer kivitelezését és a szolgáltató felé a készre jelentést. A napelem rendszerek telepítésének első lépésre a helyszíni felmérés. Itt a felmérést végző kollégánk meghatározza a tető tájolását és azt, hogy a rendelkezik-e elegendő méretű tetőfelülettel ahova napelem rendszer telepíthető, ez után tudunk adni önnek egy pontos árajánlatot, ahol már nincsenek rejtett költségek. Ha ön elfogadja az árajánlatunkat, akkor elküldjük az önnek illetékes energiaszolgáltatónak az igénybejelentést, hogy háztartási méretű kiserőművet szeretnék az ingatlanra telepíteni. Ez után a szolgáltató küld egy tájékoztatást a csatlakozás műszaki és gazdasági feltételeiről. Ennek átfutási ideje legfeljebb harminc napot vesz igénybe. Villamos mérnökünk elkészíti a csatlakozási tervdokumentációt, amit elküldünk a szolgáltatónak. Ha ezt a szolgáltató rendben találja, akkor a napelem rendszer kivitelező csapatunk, egy önnel előre egyeztetett napon elkezdi a napelem rendszer telepítését.

5 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

5 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 17 600 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

4,98 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

17 600 Ft

havi villanyszámla kiváltására

4,98 kWp

12 db SHARP napelem panel

5478 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

3889 m3

éves CO2 megtakarítás

22.9 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 3.349.000 Ft-tól

5 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.