Chat with us, powered by LiveChat 14,58kWp napelem rendszer kivitelezés Győrasszonyfa | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

14,58kWp napelem rendszer kivitelezés Győrasszonyfa

14,58kWp napelem rendszer kivitelezés Győrasszonyfa
14,58kWp napelem rendszer kivitelezés Győrasszonyfa
14,58kWp napelem rendszer kivitelezés Győrasszonyfa
“Napelem rendszert telepíteni helyszíni felmérés nélkül nagy kockázatot jelent mind a megrendelő mind a telepítő cég számára.”

Ha olyan árajánlatot kap, amely a telepítési helyszín megvizsgálása nélkül készült, akkor számítson rá, hogy kis- vagy akár nagymértékben változni fog a végleges árajánlat. Ez nem hiba, hanem tény. A felmérésen derül ki, hogy Ön háztetője alkalmas-e a napelemek rögzítésére. Milyen a tető fedő anyaga, adott-e az optimális dőlésszög, vagy esetleg szükség van tartószerkezettel történő kiemelésre? Hogy a telepíteni kívánt tetőfelület milyen tájolású és árnyékmentes-e, ami nagyon fontos a napelem rendszer teljesítménye szempontjából. Hogy a házba bekötött fázis teherbírása alapján szükség van-e hálózatbővítésre. Az előzetesen tisztázott ‘fázis-helyzet’ határozza meg az inverter fajtáját, illetve időt spórolhat az engedélyezési folyamat során, és a felmérésen derül ki, hogy hol van az inverter optimális helye.

14 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

14 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 52 700 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

14,94 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

52 700 Ft

havi villanyszámla kiváltására

14,94 kWp

36 db SHARP napelem panel

16434 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

11668 m3

éves CO2 megtakarítás

68.8 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 8.005.000 Ft-tól

14 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.