Chat with us, powered by LiveChat 7,04kWp napelem rendszer telepítés Halásztelek | Innovatív Napelem +36 (1) 699 99 88

7,04kWp napelem rendszer telepítés Halásztelek

7,04kWp napelem rendszer telepítés Halásztelek
7,04kWp napelem rendszer telepítés Halásztelek
7,04kWp napelem rendszer telepítés Halásztelek
“A napelem rendszerek működési elve nagyon egyszerű, a napelemeket sorba kötve nagyfeszültségű egyenáramot termelünk, melyet egy inverterrel 230 V-os váltóárammá alakítunk át.”

Az energia szolgáltatóval egy oda-vissza mérőállomáson keresztül elszámolható a hálózatba táplált villamos energia mennyisége. A napelem rendszerek hálózatba visszatáplálását a 2007. évi LXXXVI. törvény (VET) szabályozza, mely értelmében egy háztartási méretű kiserőmű összes névleges teljesítménye nem haladhatja meg az 50 kVA (45 kW) értéket. Az ez alatti megtermelt villamos teljesítményt az áramszolgáltató meghatározott feltételek teljesülése esetén köteles befogadni és jóváírni. Az inverterben az áram átalakítása a váltóáram szinkronizálásával történik, így amennyiben hálózati feszültség kimaradás van, abban az esetben a napelem rendszer nem táplál vissza a hálózatba energiát.

7 kWp teljesítményű napelem rendszer árak

7 kWp teljesítményű napelem rendszert abban az esetben szoktunk javasolni, ha valaki havonta kb. 27 800 Ft forintos havi villanyszámla kiváltására keres napelem rendszert, de a rendszer pontos árának meghatározásához és a megtérülési idő kiszámításához helyszíni felmérésre van szükség.

Ingyenes felmérésünk közben nem csak azt mutatjuk meg Önöknek, hogy mennyit takaríthatnak meg napelem rendszerükkel, hanem segítünk a megfelelő napelem támogatásokkal gyorsítani a megtérülési időn.

7,885 kWp teljesítményű napelem rendszer Solplanet inverterrel

27 800 Ft

havi villanyszámla kiváltására

7,885 kWp

19 db SHARP napelem panel

8674 kWh

becsült éves termelés

10 év

szerelési, 15 év panel garancia

6158 m3

éves CO2 megtakarítás

36.3 m2

szükséges tetőfelület

Bruttó 4.904.000 Ft-tól

7 kWp napelem rendszer referenciák

Ízelítő az Innovatív Napelem Kft. referenciáiból, melyeket szakképzett csapattal, ingyenes helyszíni felméréssel és tervezéssel végeztünk el. Referenciáinknál feltüntettük a teljesítményük, hogy Ön is lássa, mekkora tetővel, hány panellel számolhat.